Минулого року варвари з сусідньої держави, які напали на Україну, знищили найбільший та найпотужніший у світі транспортник Ан-255 "Мрія", але розробники стимуляторів створили гру, де можна покерувати цим неймовірним литаком.

Тепер стало відомо, що компанія Microsoft Flight Simulator додала наступним літаком в серії Famous Flyer у грі Microsoft Flight Simulator Ан-225 "Мрія". На річницю знищення – 27 лютого його додали на платформу. Щоб пілотувати легендарний велетень, необхідно буде придбати DLC вартістю $19,99. У повідомленні компанії йдеться, що всі гроші з продажу віртуального літака підуть на відновлення справжньої "Мрії".

Симулятор літака Ан-255 Мрія. Фото: Youtube
Симулятор літака Ан-255 Мрія. Фото: Youtube

Ми раді вітати Famous Flyer IV, Антонов АН-225, на #MicrosoftFlightSimulator Marketplace! Цей вражаючий літак доступний на ПК за 19,99 долара США, і всі виручені кошти підуть на реконструкцію Ан-225. - йдеться у повідомленні.

Літак Ан-255 Мрія. Фото: Youtube
Літак Ан-255 Мрія. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зазначити, що наразі літак доступний лише для десктопних комп'ютерів, користувачам консолей Xbox Series S/X доведеться трошки зачекати, адже до запуску оновлення гри Sim Update 12, залишилося зовсім трошки. Його планували оновити вже у березні 2023 року.

Літак Ан-255 Мрія. Фото: Youtube
Літак Ан-255 Мрія. Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що росія стягнула до кордонів літаки? У ЗСУ заспокоїли українців: "Ми трохи здивувалися"

Як повідомляв "Знай.ua" на білоруському аеродромі вибухнув російський літак-розвідник ДРЛО: ушкодження серйозні, більше не злетить.

Також "Знай.ua" інформував, що 18 окрема бригада армійської авіації показала, як смалить росіян.