Коровам тепло, а покупцям приємно: українські супермаркети знизили ціни на молоко, сир та сметану

Молочка, скріншот: YouTube
Молочка, скріншот: YouTube

Для всіх наших читачів, котрі уважно стежать за цінами на головні продукти харчування в магазинах, є кілька важливих новин. Справа в тому, що наближається сезон теплої погоди, у цей час худоба виходить на пасовище, що збільшує виробництво молока. Внаслідок цього ціни на молочку помітно знижуються. Великі українські мережі супермаркетів помітно знизили ціни на сир, сметану та молоко. Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків порталу Minfin. Молоко 2,6% у березні подорожчало із 38,75 грн. до 39,99 грн. за 900 мл, а от знежирене, навпаки, подешевшало – з 38,60 грн. до 37,17 грн. за 900 мл у середньому.

Полякова радить українцям готель за 100 тисяч, люди отеретіли: "Одні воюють, інші тусують"

Публікація Олі Полякової, скріншот: Instagram
Публікація Олі Полякової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно натягла на себе блискучі "обладунки", потрапила в дуже неприємну ситуацію через шикарний відпочинок на українському курорті. Справа в тому, що багатьом українцям не сподобався той факт, що під час активних бойових дій зірка намагається показати своє розкішне життя. Проблема в тому, що багато підписників побачили в такому відпочинку не просто дозвілля, а люди подумали, що Оля Полякова спеціально хвалиться таким життям, які мільйони українців не можуть собі дозволити. Та що тут далеко ходити, деякі люди навіть не можуть потрапити до свого улюбленого парку, адже його вже просто немає.

Перемога вже близько: відомий астролог Влад Росс розповів на коли готуватися до параду

День незалежності, парад - фото Знай.ua
День незалежності, парад - фото Знай.ua

У російсько-українській війні переломним місяцем стане березень, а до параду перемоги у Києві залишиться чекати менше ніж пів року. Про це заявив астролог Влад Росс. Він проаналізував гороскопи головнокомандувача Залужного та визначив переможні хвилі для нього. Також він зазначив, що 23 березня Плутон перейде в знак Водолія, під впливом якого перебуває росія, а це вказує на майбутнє руйнування російської федерації. Тому 20-ті числа березня стануть переломними. І, очевидно, саме в цей час ЗСУ підуть у контрнаступ. Найпровальнішими для армії ворога будуть, за прогнозом астролога, дні між затемненнями – наприкінці квітня і на початку травня.

Борги вищі ніж мають бути: за комунальні платежі нарахують "із запасом"

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Попри те, що уряд ввів заборону на стягнення боргів за комунальні послуги на період воєнного стану та ще 30 днів після його закінчення, однак це стосується лише певних територій. Є лише декілька випадків, коли на боржника не можуть позиватись до суду, аби стягнути борги за комунальні платежі: боржник знаходиться у зоні бойових дій, ще не пройшло три місяці після їх припинення, боржник перебуває на окупованій території. Вони записані у Законі України "Про житлово-комунальні послуги".

"Не співай більше ніколи": Юлія Лущинська з "Х-фактор" з піснею "Гопак" змусила українців благати її

Юлія Лущинська, скріншот: TikTok
Юлія Лущинська, скріншот: TikTok

Українська співачка Юлія Лущинська, яка брала участь у музичному конкурсі Х-фактор із піснею Насті Каменських "Тримай", випустила нову композицію "Гопак". Цю композицію українці вже помістили до списку до треків "Волонтер" від Потапа, та "Бавовна солодка вата" від Mirami. Користувачі мережі почали обговорювати, як це так, чому українські виконавці продовжують створювати подібні пісні, які практично не несуть смислового навантаження і створені заради хайпу на темі війни.