Лікарі, які займалися дивним випадком у Тунісі, заявили, що з таканом могли засунути всередину жінки під час насильства, але не надали доказів від пацієнтки на підтримку затвердження.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі Daily Star.

Жінка, яка думала, що у неї проста інфекція сечовивідних шляхів, отримала несподіваний діагноз під час візиту до лікарні, коли лікарі виявили скляну склянку всередині її сечового міхура.

45-річна мешканка Тунісу скаржилася на те, що постійно хоче до туалету, але сканування швидко показало, що це була не проста інфекція, а камінь у сечовому міхурі завширшки 8 см.

Знімок стакана всередині жінки
Знімок стакана всередині жінки

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Але саме склад так званого "каменю" збив з пантелику лікарів університетської лікарні імені Хабіба Бургіби у східному місті Сфакс.

Бо в камені сечового міхура було укладено невелику склянку для пиття, яку, мабуть, засунули туди кілька років тому для "сексуального задоволення".

У звіті йдеться, що її сеча показала діапазон еритроцитів 23-25, тоді як нормальна людина показує лише чотири або менше. Об'єкт було видалено за допомогою операції, і за два дні її виписали. Тепер вважається, що вона повністю одужала після інциденту наприкінці 2021 року.

Стакан
Стакан

У звіті про випадок, опублікованому на sciencedirect.com, лікарі, які займаються цим питанням, заявили: " Окрім будь-якого основного психологічного стану, принизливий характер самої патології часто означає, що діагноз встановлюється пізно, на стадії ускладнень: рецидивні інфекції сечовивідних шляхів, каміння сечового міхура, міхурово-піхвові нориці, які є наслідком ерозії ослабленої запаленням міхурово-піхвової стінки. Вилучення стороннього тіла зазвичай проводиться ендоскопічно з, по можливості, видаленням супутнього літіазу.

Нагадаємо, що собача натура володимира путіна вилізла назовні ще раз: увесь світ регоче з цієї псини.

Раніше ми повідомляли, що поліція заарештувала хлопця, який сидів на унітазі: "Можна мені хоч зад підтерти?"