Популярний серіал "Сімпсони" продовжує тролити росіян та їхнього президента-диктатора, який розпочав збройну агресію проти України. Цього разу у мультику посміялися над довгим столом путіна.

У 16 серії 34 сезону популярного мультсеріалу "Сімпсони", показали персонажа, який нагадує президента рф. В 16 серії 34 сезону з9являється персонаж схожий на путіна за таким самим довжелезним столом.

Сімпсони. Фото: Youtube
Сімпсони. Фото: Youtube

В серії висміяли його політику та перекручування історії і фактів на власний розсуд. За сюжетом лиходій, який розуміє, що він та весь його рід лузери та невдахи, вирішив спалити усі книги та документи, де б можна було про це дізнатися. Він закликає "Очистимо історію заради вашого захисту".

Сімпсони. Фото: Youtube
Сімпсони. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мардж Сімпсон вирішила переконати опонента, та прийшла до нього, де розмовляє, сидячи за довгим столом, який асоціюється зі столом путіна.

Українці у коментарях на Simpsonsua активно обговорюють сюжет і, звичайно, стіл.

"Стьоб над столом путіна прикольний!", "Шикарна серія, дуже якісно обіграли маразм х**ла, особливо зі столом", "Цей довгий стіл виглядає таким знайомим", "Вся серія насправді про путіна, та про переінакшення історії, а стіл це просто очевидний референс!", "ору зі стола".

Нагадаємо, ми писали, чому дітей краще відучити від російських "Маші та Ведмедя" та "Фіксиків": містять ворожі наративи.

Як повідомляв "Знай.ua" "засадити" путіну тепер легше ніж ви собі уявляєте: цікавий виріб продається у Німеччині.

Також "Знай.ua" інформував, астролог повідомив імовірну дата загибелі путіна: "На нього чекає доля Гітлера...".