В Україні та в усьому світі порушують питання "унікальності" того самого кремлівського диктатора володимира путіна. Люди починають помічати відмінності у зовнішності тих, чи інших кадрах. Останні диваки побачили під час "візиту" путіна в тимчасово окупований Маріуполь, а також до Криму.

Але реальність така, що, швидше за все, у нього немає жодних двійників, а всі зміни на кадрах можна пояснити, і не якось "по-науковому", а дуже просто.

У цьому впевнений військово-політичний оглядач та автор книги "11 днів без путіна" Олександр Коваленко YouTube-каналу "В гостях у Гордона".

Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube
Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube

Олександр Коваленко впевнений, що "двійники путіна" – це легенда, також він пояснив свої переконання.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

а хіба вони ці функції не виконували? А коли була пандемія коронавірусу і путін практично на рік закрився в Ново-Огарьово (там розташовується одна з резиденцій диктатора — ред.)», — каже Коваленко.

Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube
Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube

Проте суперечки про зовнішність путіна досі так і не припиняються, адже в ній регулярно знаходять якісь дива. Але й на це питання Коваленко знайшли пояснення.

"Людина далеко не молода. На неї впливають багато моментів обрюзгшість залежно від тих чи інших моментів, наприклад, банально від кількості споживання води або харчування, антибіотики. Швидше за все це наслідок антибіотиків або інших препаратів, зокрема гормонального типу. Багато хто звертає увагу на вушні раковини, але залежно від ракурсу зйомки, його міміки тощо будь-яка риса може змінитися. А людина, яка піддається впливу препаратів, у неї це загострюється ще більше", - вважає експерт.

Нагадаємо, політичний експерт розповів, для чого Сі Цзіньпіну потрібен путін.

Раніше повідомлялося, відомий астролог зазначив, які міста України у небезпеці: ворог направлятиме ракети.

Також, сценаристи "Сімпсонів" висміяли довгий стіл путіна, українці не натішаться: "Стеб прикольний".