Українка розповіла, що банкомат ПриватБанку обрахував її на вельми пристойну суму та у поверненні грошей їй відмовили. Свою скаргу вона опублікувала на порталі Мінфіну.

Жінка поділилася, що намагалася зняти з банкомата 13 тисяч гривень і він уже почав відраховувати купюри, але видав лише 4 тисячі гривень. При цьому з карти списало запитувану суму.

Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Банкомат ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"15 березня знімала готівку у розмірі 13000 тис грн у банкоматі приватбанку. Банкомат довго рахував перед видачею, видав енну кількість грошей за секунду і забрав назад, почав знову перерахунок і в результаті видав лише 4000 тис. грн. З картки зняло 13000 тис грн", – поділилася українка.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Жінка розповіла, що кілька разів зверталася до ПриватБанку та залишала заявки на повернення коштів, але щоразу їй відмовляли.

"Звернулася повторно до операторів, пояснюю їм у чому справа, нехай переглядають відео з банкомату, на що мені відповіли, що вони залучать дуже докладну перевірку і повідомлять. У регламенті вказувався розгляд протягом того ж дня. Знову ж таки ніякого повідомлення, передзвонила знову до нім, на що мені оператор відповів, що банкомат видав 13 тисяч купюр і вони відмовляють! І це вони називають докладною перевіркою! Ніхто камери не переглянув, оператор сказав, що вони не мають доступу до камер, повний абсурд!!!", - обурилася жінка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, ПриватБанк мовчки закриває рахунки клієнтів, погашаючи "залишками" кредити: що відбувається.

Також наш портал інформував, що українка відсудила в ПриватБанку 65 тисяч грн: через шахраїв втратила всі свої гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Зняли і все...": українці з картками "Ощадбанку" не можуть дорахуватися своїх грошей, шахраї працюють майже непомітно.