Мама, яка мало не втратила ноги після п'яної ночі, порадила іншим протверезіти перед сном.

36-річна Джулія Андерсон втратила свідомість у незручному становищі після того, як у 2020 році вона з друзями повзала пабами з горілкою, що на кілька годин перекрило кровообіг у її кінцівках.

Жінку знайшла її стурбована мати, 70-річна Сандра Андерсон, яка виявила, що її дочка знепритомніла, згорнувшись калачиком обличчям униз. Після того, як їй сказали, що їй треба рухатись, злякана Джулія зрозуміла, що не може, і їй потрібна допомога, щоб перевернутися на бік.

Джулія Андресон, фото: Kennedy News and Media
Джулія Андресон, фото: Kennedy News and Media

Пізніше того ж ранку горе-мати прокинулась і все ще не могла рухати ногами, які роздулися вдвічі в порівнянні зі звичайним розміром, і вона боялася, що їх зламала під час нічної прогулянки. У паніці вона покликала свою маму, яка викликала швидку допомогу, яка доправила її до лікарні. Після проходження аналізів і рентгена у неї діагностували синдром здавлення, викликаний тим, що вона лежала на них всю ніч, блокувавши приплив крові до ніг, і її терміново відправили в операцію.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Хірурги провели виснажливу рятівну операцію, під час якої ліву ногу Джулії розрізали, а м'язи відрізали, щоб зменшити набряк і зменшити викид токсинів у її кровотік.

Нога Джулії після веселої ночі, фото: Kennedy News and Media
Нога Джулії після веселої ночі, фото: Kennedy News and Media

Джулія, яка каже, що мала 40–50 фунтів зайвої рідини, була госпіталізована на п'ять тижнів, де їй зробили діаліз, переливання крові та операцію з пересадки шкіри. Через три роки після випробування у січні 2020 року Джулія з Онтаріо все ще не може нормально ходити та не може працювати.

Тепер вона сміливо ділиться тим, що сталося, щоб люди знали, що потрібно протверезіти перед сном, щоб уникнути тієї ж долі.

Я пішла на вечірку з друзями. Я пам'ятаю, що всю ніч пила горілку, я пила багато чистого спиртного. Ми не їли. Попередні напої та напої з бару разом узяті були еквівалентні 20 напоям, так що зовсім небагато. ..", - згадує гуляка.

Алкоголь. Фото: скрін youtube
Алкоголь. Фото: скрін youtube

Після трьох років збентеження за своє випробування Джулія сміливо вирішила поділитися своєю історією в Інтернеті минулого місяця, щоби гарантувати, що це не станеться ні з ким іншим.

Джулія сказала: "У той час мені було ніяково через це, тому що хтось хоче бути схожою на "Я відрубалася п'яною, як ідіотка"... Я ніколи не говорила про це відкрито в соціальних мережах, але якщо я можу врятувати чию -то кінцівка чи навіть життя, цим варто поділитися.

Нагадаємо, що чоловік регулярно зраджує своїй дружині, але вихваляється, що все ще божеволіє від неї: "Ви вчитеся довіряти один одному".