Багато хто з наших читачів знає, що ми часто публікуємо новини від експертів в галузі астрології, розкладів Таро, а також звертаємо увагу на прогнози екстрасенсів. Багато вже було сказано про перемогу України, яка, безперечно, відбудеться. Однак мало хто розповідає, що ж трапиться з жителями "боліт", які поки що називають рф.

Вже у квітні українські захисники можуть успішно провести великий контрнаступ і здобуде перемогу на багатьох територіях, а ось після цих подій у Росії розпочнеться справжнє пекло на землі.

Про це розповів ведичний астролог Алакх Ніранжан на YouTube-каналі "Шрінатжі Ведична Академія".

Аллах Ніранджан, тайник: YouTube
Аллах Ніранджан, тайник: YouTube

"У квітні Україна розгорне свої сили. Україна здобуде значну перемогу. У квітні, крім іншого, в росії станеться певна черга нещасть. Будуть загибелі, хвороби керівників країни, фінансові втрати. На цьому тлі розгубленості росіян Україна завдасть найпотужнішого удару і буквально знесе з тимчасово окупованих територій і знищить більшість сил ворога. Фактично це буде перемога. Не повна, але важлива, яка переверне все і розпочнеться шлях до якихось домовленостей", - поділився прогнозом Алакх Ніранжан.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За його словами, ці переговори будуть не просто формальними, а конкретними.

"Це будуть переговори про виведення військ, сплату контрибуцій. А вже з травня Україна вступить у новий союз безпеки", - зазначив Ніранджан.

Нагадаємо, "У нього загострюється...": диктатор путін мутує через препарати, двійники більше не допоможуть.

Раніше повідомлялося, що березневий парад планет принесе українцям спад сил, депресію та дратівливість: коли чекати.

Також, не хочу вчитися, а хочу одружитися: хто за знаком Зодіаку "приречений" на ранній шлюб.