Vodafone є одним із провідних мобільних операторів в Україні, який останніми місяцями все частіше і частіше потрапляє під шквал критики від клієнтів.

Хоча це стосується не лише цієї компанії. Люди також скаржаться Lifecell, Kyivstar. Причина проста — висока вартість тарифів та погана якість роботи.

Магазин Vodafone, скріншот: YouTube
Магазин Vodafone, скріншот: YouTube

Зараз Vodafone здивував користувачів черговою акцією та пропозицією, опублікувавши його у соціальній мережі Twitter. Багато тарифних планів відомі своїми високими цінами, які можуть бути просто непідйомними для деяких українців. Тим більше, у такий лихоліття.

Остання пропозиція від Vodafone зосереджена на можливості заощадити на річній попередній оплаті тарифного плану. Однак, чи є у абонентів можливість сплатити свій тариф за 12 місяців одразу, щоб не перейматися поповненням протягом року, питання відкрите.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Інструкції щодо підключення послуги та її вартість вказані на офіційному сайті. Там же представлено низку тарифних планів, доступних для оплати на рік наперед. Для нових користувачів вони вирішили зробити спеціальну пропозицію щодо підключення послуги "Рік без абонплат": Joice Start – 1800 грн., Joice Pro – 2300 грн., Joice Max – 3000 грн., Device S – 550 грн., Device M – 1000 грн., Device L – 1600 грн.

Звичайно ж, для користувачів, які вже користуються цими тарифами – вартість буде в рази вищою.

Нагадаємо, Lifecell прискорює процес подорожчання тарифів, люди не встигають поповнити рахунок: підняли відразу на 145 гривень.

Як повідомляв "Знай.ua", "Двічі зняли гроші, послуг немає": абоненти Vodafone не встигають отримати тариф через збої.

Знай.ua писав, "Гроші на вітер": абоненти Lifecell скаржаться на "драконівські" тарифи за зв'язок, що працює через раз