Якийсь Річард Бернштейн зі Сполучених Штатів Америки десь 5 років тому відчув біль у пальці правої ноги.

Мабуть, ця проблема не сильно його турбувала, тому він навіть не звертався до крачу. Однак незабаром він виявив новоутворення на животі і прийняв його за грижу. Тому відкладати звернення до фахівця Річард не став. І, як виявилося, не дарма... бо "грижею" виявилася пухлина на нирці. Про це йдеться в Yahoo.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

У 64-річного пацієнта діагностували рак нирки 3 стадії. Велика пухлина перешкоджала нормальному кровообігу у його організмі. І лікар вирішив чоловіка ще більше здивувати, поставивши п'ять днів. Хоча у нього й були порівняно легкі симптоми – набряк стопи, легке кульгання та відсутність болю.

"З практичної точки зору йому дійсно залишалося жити лише кілька днів", - зазначив фахівець.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Лікар підтвердив, що рак нирки може протікати без помітних симптомів. Тільки з болем у спині. Ракова пухлина проникла в порожню вену, головну вену, що веде до серця, і кров з нижньої частини його тіла не могла потрапити в серце.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Коли Бернштейна було госпіталізовано, йому зробили сканування організму та виявили ще кілька проблем — дві коронарні артерії було заблоковано. Тому відкладати операцію не можна було. Хірургічне втручання тривало 10 годин. Пухлину йому видалили.

"Було б дуже прикро вилікувати пацієнта від раку нирки, щоб дізнатися, що через шість місяців у бідного чоловіка сталося серцеве напад", - заявляє лікар, згадавши про заблоковані коронарні артерії.

Нагадаємо, в Україні лікарі провели найскладнішу трансплантацію, незважаючи на війну: "Зовсім молода дівчина..."

Як повідомляв "Знай.uа", 41-річна красуня розповіла, як виглядати на 18: ніякі операції не потрібні - все у ваших руках

Знай.ua, 36-річна горе-мати напилася в пабі і мало не втратила ногу: "Я всю ніч пила горілку і вирубилася"