Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія "Київстар", яка дуже популярна серед мешканців центральних областей України та української столиці, продовжує псувати настрій своїм старим клієнтам.

На цей раз українці скаржаться, що на рахунках абонентів просто зникають гроші. Справа в тому, що люди поповнюють рахунок, у мобільному додатку чітко видно суму, а от якщо перевірити баланс за допомогою комбінації із повідомленням, то система малює "мінус".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

"Лютий треш від "Київстару". Запитую, який баланс на 01 березня? Відповідають "-195,16", я кажу, у мене скріншот від 02 березня і там +186... Відповідають "та програма моя некоректно відображає стан балансу". І як ти їм доведеш щось у такому разі", - розповів українець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "Київстар", скріншот: Otzivua
Відгук невдоволеного клієнта "Київстар", скріншот: Otzivua

Можна зауважити, що з відкликанням погодилося кілька людей і можна судити, що ситуація виникла далеко не в одного клієнта компанії "Київстар". Важко навіть уявити, які суми "зникають" з рахунків українців. Люди хочуть отримати послуги мобільного зв'язку, які й так дорожчають, але за фактом йдуть у мінус.

Нагадаємо, українцям виплатять 3400 гривень допомоги: хто отримає гроші до кінця квітня.

Раніше повідомлялося, "Гроші на вітер": абоненти Lifecell скаржаться на "драконівські" тарифи за зв'язок, що працює через один раз.

Також, Lifecell прискорює процес подорожчання тарифів, люди не встигають поповнити рахунок: підняли відразу на 145 гривень.