П'яний батюшка УПЦ МП без посвідчення водія потрапив до рук прикордонників на в'їзді до Києва.

При собі мав лише документи, видані на невідому особу у тимчасово окупованому Криму та на території рф. 29 березня на офіційній сторінці Держприкордонслужби України з'явилося відео, на якому затриманий на в'їзді до Києва священник УПЦ МП без посвідчення водія грубо розмовляє зі співробітниками служби. Відео було опубліковано на офіційній сторінці відомства у Facebook.

П'яний священник.  Фото: Youtube
П'яний священник. Фото: Youtube

Піп спілкувався з прикордонниками на жаргоні "московського патріархату". Під кінець зухвалого монологу батюшка захвилювався, що у нього "пацани під Бахмутом здохли".

П'яний священник.  Фото: Youtube
П'яний священник. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На відео не можна побачити обличчя затриманого, проте дуже помітно, що священник перебуває в стані сильного алкогольного сп'яніння та не соромиться висловлюватися, обзиваючи нецензурними словами прикордонників.

Священник 1975 року народження нецензурно висловлювався і поводився досить некоректно. Які ще гріхи приховував священнослужитель, з'ясують правоохоронці.

Нагадаємо, ми писали, як в американських новинах: українцям приготували "сучасні" покарання, навіть депутати прибиратимуть сміття.

Як повідомляв "Знай.ua" Настя Каменських втратила голос і потребує термінового лікування, але українці безжальні.

Також "Знай.ua" інформував, не вистачить навіть на пляшку олії: хто з пенсіонерів приречений на 100 гривень надбавки у 2023 році.