Відомий український нумеролог Владислав Грицай, майстер, який може за цифрами та знаками визначити майбутнє, визначив, що агресія російських окупантів проти нашої країни може "згаснути" вже у теплий період. Владилав вважає, що це відбудеться в липні поточного року.

Також нумеролог впевнений, що зараз можуть пройти переговори, які закінчаться підписанням договорів. А ось перед цим освіта під назвою росія побачить зміну влади та перебудову політичних сил.

Про це Владислав Грицай розповів у своєму новому відео на YouTube.

Нумеролог Владислав Грицай, фото: Знай.uа
Нумеролог Владислав Грицай, фото: Знай.uа

Він вважає, що після перебудови влади в Росії там можуть втратити важелі впливу ті люди, які підтримують війну.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Підписання якихось договорів можливе в липні. Тому що в Росії кінець травня, початок червня - період, коли може відбутися зміна влади або перебудова сил. Це може призвести до того, що люди, які підтримують війну, не матимуть важелів впливу. як зараз", - прогнозує нумеролог.

Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube
Дивацтва у зовнішності путіна, скріншот: YouTube

Також нумеролог прокоментував заяви про плани щодо розміщення ядерної зброї в Білорусі. Можливі два сценарії. Згідно з першим, союзу із Сі Цзіньпіном не буде, тому що путінський режим йде в розріз із китайським мирним планом.

Другий варіант - рашисти заявили про розміщення "ядерки", щоб їм було кудись бігти після програшу у війні. Владислав Грицай нагадав про невдоволення серед найвищих чинів у РФ. Очевидно, що назріває великий конфлікт, причини якого всі зрозумілі.

Владислав Грицай
Владислав Грицай

"Для мене розміщення і самі заяви про розміщення ядерної зброї в Білорусі - не що інше, як спроба зробити собі полігон, куди можна було б бігти. Це спроба побудувати собі шляхи для відступу. Кожен диктатор, коли закінчується його режим, просить політичного притулку". Зазвичай такий політичний притулок готується заздалегідь", - наголосив нумеролог.

Нагадаємо, здатні на страшну помсту: астрологи назвали два найзліші знаки Зодіаку.

Раніше повідомлялося, астрологіня назвала три міста, де буде небезпечно: радить приготуватися до "спекотного" квітня.

Також, вони уважно стежать за вами і розповідають усім ваші секрети: три головні пліткарі за знаком Зодіаку.