Експерт з мови тіла заявив, що Меган Маркл використовує "постановний" жест, щоб створити враження, що вона веселиться, хоча насправді це не так.

Хесус Енріке Росас, експерт, більш відомий як Хлопець з мови тіла на YouTube, припустив, що вираз обличчя Меган перебільшено, щоб створити враження, ніби вона надзвичайно схвильована.

Аналізуючи знімки, на яких вона вечеряє з чоловіком, принцесою Євгенією та її Джеком Бруксбенком у Голлівуді, експерт сказав:

"Перше, що ви помічаєте, - це вираз обличчя, і, Боже мій ... чому наша вічно славна герцогиня відкриває рот?".

Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео
Меган Маркл та принц Гаррі, кадр з відео

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він також заявив, що фотограф-папараці, який зробив знімки герцогині Сассекської, можливо, навмисно зробив фотографії, щоб потішити їй, сказавши: "Дуже приємно, що папараці подбали про те, щоб на кожному знімку Меган вона сміялася чи посміхалася" .

Хесус Енріке додав, що було дивно, що особиста охорона Гаррі дозволила папараці наблизитись до його дружини.

"Якщо їм так хочеться усамітнення, чому вони сидять на вулиці, просто біля скляної огорожі... Немає сенсу обідати в такому відкритому місці, якщо хочеш усамітнення" , - сміливо заявив він.

Хлопець з мови тіла — не єдина людина, яка публічно фокусується мовою тіла герцогині Сассекської.

Інший експерт з мови тіла стверджував, що тіло Меган приймає серію "дивних" жестів, щоб показати, що вона нервує на публіці.

Експерт з мови тіла доктор Луїза Малер сказала, що герцогиня дивиться мертвим поглядом, коли нервує або турбується перед татом.

"Її посмішка перетворюється на оскал, її очі мертві, її руки зчіплюються з тілом, і вона починає робити цей дивний жест, коли вона відкидає волосся назад, що марно, що за марний жест", - вигукнула експерт .

Меган Маркл, кадр з відео
Меган Маркл, кадр з відео

Нагадаємо, що діти принца Гаррі та Меган Маркл стали спадкоємцями на королівський престол: оголосили рано-вранці.

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл збиралася піти від принца Гаррі через його "королівське виховання": "Я застряг у цьому світі".