За словами людини, яка зняла кадри, Лохнеське чудовисько нарешті потрапило на камеру.

Мисливець за "Нессі" сказав, що він упевнений, що впіймав легендарну рибу своїм луціаном, і навіть стверджує, що береги навколо міфічного озера стали окропом.

Звичайний перехожий з камерою біля озера Лох-Несс 58-річний Еоін О'Фаодхагейн зафільмував масивного 20-футового звіра, що розбивається об воду.

Свіжі кадри біля озера Лох-Несс, фото: Credit: Visit Inverness Loch Ness via Pen News
Свіжі кадри біля озера Лох-Несс, фото: Credit: Visit Inverness Loch Ness via Pen News

З О'Фаодхаїном справи ще дивніші, бо всього два тижні тому він упіймав два горби, що висунулися з води. Дивне місце змусило ентузіаста заявити, що в глибинах можуть жити дві великі істоти.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

58-річний чоловік сказав: "Довжина видимого сліду перевищує 20 футів, і істота, відповідальна за це, має бути дуже великою під водою. Звичайно, він занадто великий для відомих тварин або риб, що мешкають в озері - видри ніколи не досягнуть таких розмірів, як і тюлені, якщо вже на те пішло.

В озері видно щось довге, фото: Credit: Visit Inverness Loch Ness via Pen News
В озері видно щось довге, фото: Credit: Visit Inverness Loch Ness via Pen News

Він додав: "Коли я помітив кільватер і камера перестала обертатися, бачити, як розбивається вода, було хвилююче. Спокійні умови та ясні вечірні фарби навколишнього пейзажу були мальовничі, не вистачало тільки Лохнеського чудовиська, і ось воно вискочило!"

Камера продовжила панорамування, і на той час, коли вона повернулася на місце, "Нессі" вже не було. Камера Еоін була розміщена в Shoreland Lodges, недалеко від форту Огастус на південному березі озера. Веб-камера обслуговується компанією Visit Inverness Loch Ness (VILN) та розташована у місці, де дно озера раптово обривається.

Лохнеське чудовисько, фото - New York Post
Лохнеське чудовисько, фото - New York Post

Нагадаємо, що таємницю мумії русалки з Японії розкрили - поклонялися їй через коронавірус: "Сподівалися, що допоможе".

Раніше ми повідомляли, що в небі Китаю помітили дивне свічення: очевидці говорять про НЛО, влада закликає не панікувати.