Жінка зі США розповіла про лікування ботоксом, яке залишило її з божевільними очима.

Жінка зі Сполучених Штатів Америки вирішила опублікувати свою історію у соціальних мережах, щоб попередити інших про свій досвід. Які побічні ефекти вона одержала після процедури ботоксу.

Уітні Буха у своєму блозі розповіла, що після ботоксу її око сильно опустилося, і тепер виглядає досить незвичайно.

По науковому це називається - птоз повік, верхня повіка опускається.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Найчастіше це відбувається через процес старіння, якщо ви травмували очі, або ж після хірургії. У випадку Вітні Бухи це сталося тому, що боток ввели не в ту частину брів.

У Instagram та Tik Tok 33-річна дівчина, яка проживає у Чикаго, розповіла як це сталося. Все це для того, щоб люди були більш обізнані та навчалися на помилках інших.

Американка до ботокса, фото: Instagram
Американка до ботокса, фото: Instagram

Після того, як жінка зрозуміла, що права брова не піднялася, вона пішла на друге лікування, яке лише посилило ситуацію. Її ліве око стало дуже широким, а праве, виглядає наполовину закритим і сонним.

"Я виглядаю дволико, це так ніяково" , - сказала вона.

Пластичний хірург сказав їй, що це найгірший випадок опущення очей, який вона колись бачила.

Тепер Бусі доводиться приймати спеціальні краплі очей і робити тренування, щоб її організм швидше обробив ботокс.

Незважаючи на невдалу роботу з ботоксом, дівчина сказала, що не припинить робити ін'єкції, які вона почала робити у віці 30 років.

@something.whitty

Solutions for my botched Botox #botched #botoxbeforeandafter #sundayscaries #selfcaresunday

♬ original sound - Whitney Buha

Нагадаємо, що чоловік регулярно зраджує свою дружину, але вихваляється, що все ще божеволіє від неї: "Ви вчитеся довіряти один одному".

Раніше ми повідомляли, що 36-річна горе-мати напилась у пабі і мало не втратила ноги: "Я всю ніч пила горілку і вирубалася".