Бабуся Superfit Леслі Максвелл дала шанувальникам уявлення про те, як вона досягає своєї вражаючої статури, показавши вправу, яку вона використовує для тонусу кора та відмінних сідниць.

Про це повідомляється на порталі Daily Star.

Схиблена на спорті пенсіонерка Леслі Максвел відома тим, що демонструє в мережі свою підтягнуту фігуру. І тепер 63-річна особистий тренер розповіла шанувальникам, як вона цього досягає.

Бабуся з Мельбурна, Австралія, зайшла на свою сторінку в Instagram, щоб поділитися однією з вправ, що вона використовує для відмінних м'язів кора та сідниць.

Леслі Максвелл
Леслі Максвелл

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Леслі, яка тренується п'ять разів на тиждень, була помічена що стоїть рачки, коли вона демонструвала рух ногою з обтяженням.

Це дозволило їй продемонструвати свою вражаючу статуру, оскільки вона надягла обтягуючу чорну майки та лосини.

Тим не менш, Леслі, як і раніше, зберігала гламурний вигляд, розпустивши свої світлі локони і висушивши їх феном.

Леслі Максвелл
Леслі Максвелл

Бабуся сказала, що це тренування легко виконувати вдома, тож для цього навіть не потрібно йти до спортзалу.

Звертаючись до своїх 85 200 передплатників, вона написала: "Ніякого спортзалу ... не турбуйтеся! На щастя, у мене є домашні тренування. Ось відмінна вправа для сідничних м'язів з використанням гантелі. Відмінно підходить для кори і сідниць" .

Леслі вже звикла до шанувальників, а бабуся раніше зізналася, що до неї часто чіплялися чоловіки віком 18 років.

Леслі Максвелл
Леслі Максвелл

У той час вона сказала, що вважає, що вік — це всього лише цифра, і в той же час розповіла, що всі її партнери були молодші за неї. Включно з її колишнім чоловіком, з яким у неї була 13-річна різниця у віці. Бабуся також вважає, що можна залишатися молодим за допомогою вправ та здорового харчування.

Нагадаємо, що 62-річна бодібілдерка дає фору молодим: уже п'ять разів.

Раніше ми повідомляли, що 83-річна пенсіонерка заборонила своєму 37-річному чоловікові інтим із нею: "Я не в такій формі, як раніше".