На вагу золота: супермаркети оновили ціни на моркву та капусту, доведеться витрушувати з гаманців останнє

В українських супермаркетах продовжують злітати ціни на популярні овочі. Наприклад, морква та капуста вже стали у прямому розумінні слова на вагу золота. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін. Українцям стає все складніше забезпечити себе елементарними продуктами, адже зарплати і пенсії просто не встигають за цінами, що вперто зростають. Особливо стрімко дорожчають популярні овочі, серед яких морква та капуста.

Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" розповів, якого чоловіка хотіла Мішина: тепер зрозуміло, чому нічого не вийшло з Еллертом

Тарас Цимбалюк, фото з Instagram
Тарас Цимбалюк, фото з Instagram

Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина поділилася новим фото із сином та розповіла про головну мрію, але її колега "по цеху" Тарас Цимбалюк вніс свою лепту у коментарях. Ксенія Мішина активно веде свою сторінку в соцмережі та регулярно ділиться з шанувальниками різними кадрами із життя. На цей раз зірка показала яскраві кадри, на яких позує разом із сином під пальмами. Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" не втримався від коментаря та видав невеликий "секрет". Він зазначив, що за його даними, актриса завжди мріяла мати такого чоловіка як актор Женя Олійник.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Як купувати ліки з 1 квітня: покрокова інструкція, без цього ніяк

Аптека, черга. Фото: Новини.Live
Аптека, черга. Фото: Новини.Live

Пояснення від МОЗ як від сьогодні потрібно купувати ліки. Це стосується програми "Доступні ліки". У всіх українських містах з 1 квітня запрацює нововведення з продажу ліків в аптеках. Тепер рецепт на медикаменти буде доступний не лише на "папірцю", а й в електронному вигляді, так званий е-рецепт. Електронний рецепт пошириться на всі готові лікарські засоби, що містяться в Державному реєстрі лікарських засобів та підлягають відпуску за рецептом лікаря. Виписати е-рецепт зможе лікар будь-якої спеціальності державної, комунальної чи приватної клініки або ж лікар-ФОП. Для цього закладу не потрібно мати договір з НСЗУ.

"Як їм не соромно?": абоненти скаржаться, що з рахунків "Київстару" щомісяця пропадають гроші – хоч по 5 гривень, але знімуть

Київстар. Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, продовжує неприємно дивувати своїх абонентів. Люди скаржаться, що з їхніх мобільних рахунків зникають гроші, причому різними сумами. Також є закономірність, що такі дії відбуваються раз на місяць. За останні кілька місяців оператори мобільного зв'язку різко підняли вартість своїх послуг, проте це далеко не найбільша проблема. Виявляється, бувають випадки, коли в абонентів забирають "поверх" рахунки.

Тарас Тополя та "Антитіла" стануть частиною комп'ютерної гри про хоробрих воїнів ЗСУ: "Цікавий досвід"

Тарас Тополя. Фото: скрін youtube
Тарас Тополя. Фото: скрін youtube

Відомий український музикант Тарас Тополя разом зі своїм гуртом "Антитіла" стануть частинкою нової комп'ютерної гри Death From Above. Деталі артист розповів на сторінці у соціальній мережі instagram. Тарас Тополя пояснив, що Death From Above – це гра-симулятор дрона в аркадному стилі, дії якої відбуваються під час російського вторгнення до України. Геймери матимуть змогу спробувати себе у ролі українського військового офіцера, оператора безпілотника, який бореться проти загарбників.