Нещодавно ми розповідав про новаторський сервіс від "Нової Пошти", яким компанія поділилася в соціальній мережі Facebook.

З його допомогою клієнти зможуть не робити передоплату продавцям, а вони, у свою чергу, забезпечують можливість безкоштовного повернення товару у разі відмови покупця від отримання посилки. Але зараз не про це.

Нова Пошта. Фото: скрін youtube
Нова Пошта. Фото: скрін youtube

У коментарях під однією з нових публікацій з'явився новий негативний відгук. Українка розповіла, що дата доставки посилки, зазначена у квитанції, не відповідає дійсності. І можна "спокійно" множити період доставки на два.

"Я знову купилася на обіцянку і звернулася до послуг НП. Посилання вчасно не отримали, сказали, що немає вільного місця. Завтра теж не може бути місця. Пропонують платно проводити переадресацію. Тож висновок напрошується сам. доставки за 35 грн, а переадресація – 50", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Однак, як виявилось, це не єдина проблема, з якою зіткнулася українка. Її посилка прийшла у жахливому стані.

"Нова пошта", скріншот: Facebook
"Нова пошта", скріншот: Facebook

"Нова пошта", фото: Facebook
"Нова пошта", фото: Facebook

У "Новій пошті" відповіли на цей негативний відгук та запропонували промокод, який компенсує вартість доставки наступного замовлення.

"Нова пошта", скріншот: Facebook
"Нова пошта", скріншот: Facebook

Нагадаємо, бензин майже по 60: що буде з цінниками на АЗС після повернення довоєнних податків на пальне

Як повідомляв "Знай.uа", "Нова пошта" порадувала любителів онлайн-шопінгу новою послугою: тепер все буде простіше і дешевше

Знай.ua писав, на 30% дешевше: "Нова пошта" порадувала зниженням тарифу на доставку, хто зможе заощадити