Українцям розповіли важливу новину про тариф на газ: діятиме лише до 30 квітня

До обов'язків українців входить оплата комунальних послуг, незважаючи на війну, а підвищення тарифів заборонено мораторієм уряду в період дії військового стану та ще 6 місяців після його закінчення.

Кабмін вирішив зберегти пільгову ціну газу для виробників тепла, бюджетних організацій та гуртожитків виключно на місяць – до 30 квітня 2023 року.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Меладзе знайшли у Куршевелі з дружиною вбивці: запитали, як йому відпочивають, доки бомбардують Україну

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналіст запитав у Меладзе, як йому відпочивається, поки росія бомбить українські міста.

"Захисники" Меладзе, який відпочивав у компанії дружини заступника міністра оборони російської федерації, Світлани Іванової, в результаті вибили камеру з рук оператора. Питання журналістів звучало так: "Як вам відпочивається, поки Росія бомбить українські міста".

Валерій Меладзе в Куршавелі. Фото: скриншот Youtube
Валерій Меладзе в Куршавелі. Фото: скриншот Youtube

Чому українці можуть залишитись без пенсії: на що слід звернути увагу

Для того, щоб вийти на пенсію у 2023 році, необхідно мати стаж не менше 30 років, але це ще не все. Необхідно простежити, чи внесено весь стаж до Пенсійного фонду.

Слід зазначити, що стаж до 2004 року має бути внесений "вручну". А якщо ні, то його можуть не зарахувати, і людина залишиться взагалі без виплат.

Пенсіонерки, кадр з відео
Пенсіонерки, кадр з відео

Наталя Могилевська захотіла повернути Крим, але забула за Донбас і їй "прилетіло": "Рвуться за океани"

Наразі Наталія Могилевська розповіла про те, що пересування між різними містами зараз відбувається практично завжди на поїзді. Вона звикла до таких "подорожей"... і їй навіть краще, ніж машиною.

Порівняння з літаками Могилевська уникла, просто згадавши, що пересування небом для України закрите вже більше року через повномасштабну війну.

"Наскільки красивими та затишними виглядають наші селища... Які пишні та дивовижні ліси. А які неймовірно красиві типові полтавські пейзажі! Поле та дві тополі. Така різна і така неповторна наша країна! Ще як Крим повернемо, це буде взагалі щастя!", - пише Наталія Могилевська у публікації.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Ветеран "таїландських котлів" Микола Тищенко замовив собі спецформу: "панамки, жилети та логотипи"

Тищенко вирішив стати дизайнером та зробив панамки, жилети та спеціальні логотипи на честь тимчасової слідчої комісії ВР, в якій він перебуває.

Про це повідомив журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці у Twitter. Ткач розмістив фото Тищенка у його дизайнерському рішенні. не обійшлося без піксельних спонукань.

Микола Тищенко. Фото: Twitter
Микола Тищенко. Фото: Twitter