Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначають 7 квітня. Це досить важливе релігійне свято, яке відзначають усі віруючі люди.

Серед усіх традицій Благовіщення немає жодного слова про те, що треба веселитися та влаштовувати гуляння. До того ж, зараз все ще йде Великий піст. Але всі ці факти ніяк не скасовують того, що з Благовіщенням треба хоча б привітати своїх близьких людей та всіх знайомих.

Свято Благовіщення, скріншот: YouTube
Свято Благовіщення, скріншот: YouTube

Привітання з Благовіщенням Пресвятої Богородиці у прозі

Вітаю з великим християнським святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай все в житті приносить душевне задоволення, спокій, мир та гармонію. Нехай будинок наповнюється затишком і достатком. Нехай чистими будуть помисли та дії. Щастя вам, благих звісток, добра та любові. Нехай ваша віра буде міцною і непохитною!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як дзвін святкових дзвонів, нехай віра та благодать увійде у ваші серця. Нехай любов і радість пурхають над вами, як голуби над церковними банями. Несіть добро і отримуйте у відповідь подяку. Допомагайте нужденним і все вам повернеться, як бумеранг. Зі святом Благовіщення, вас православні. Благополуччя та здоров'я у ваші будинки.

Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці
Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від щирого серця хочу побажати цінувати своє життя і бути вдячним Богу за все добре, що він послав, дорожити кожним світлим моментом щастя і до кінця вірити у свої сили, з кожним днем ​​отримувати добру та добру звістку, ніколи втратити свою віру і справжню любов.

Нехай у цей день Бог благословить землю, рослини та все живе. Нехай наповниться все до краю новим життям, новим диханням. Щастя, миру, спокою у кожний куточок землі та кожну душу. Жити тільки з добрими намірами, сподіватися добро і самим безоплатно віддавати його. З Благовіщенням Пресвятої Богородиці.

...

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зі святом доброї надії та світлої віри. Бажаю, щоб у житті були тільки добрі звістки, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, лише вірне кохання.

Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці
Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Вітаю вас зі святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю тільки чистих помислів, світлих благодій, доброти душевної, здоров'я вам та вашим близьким. Умиротворення, спокою та миру вашому дому.

Зі святом Благої звістки, отриманої Дівою Марією від Ангела! Господь з нами, нехай сила Всевишнього береже тебе від зла, хвороб, заздрості, прикрощів і нещасть. Радуйся і благоденствуй довгі роки, славлячи Господа!

У священне таке свято нехай на небі спалахне зірка, яка берегтиме тебе і висвітлюватиме тобі шлях, щоб лиха і невдачі ніколи тебе не спіткали. Вір у безмежне щастя та свої сили.

Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці
Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці

У свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від щирого серця хочу побажати все життя отримувати тільки добрі звістки, знати, де криється істина і як досягти успіху, залишатися завжди милосердною людиною, завжди слідувати за покликом серця і ніколи не втрачати міцної віри та світлої надії душі.

Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці
Листівка з Благовіщенням Пресвятої Богородиці

Вітаю з великим святом – Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Бажаю всім, тільки добрих звісток. Великій радості від того, що у вас є. Життя, яке відбувається сьогодні, наповнене веселкою емоцій, добрими помислами та духовністю. Будьте щасливі, здорові, благополучні та вірні Господу!

Бажаю цього чудового дня тільки добра, просвітлення, благоденства та миру. Нехай гіркота і не успіх не відвідують вас. Нехай наші діти не вмирають і будуть завжди бадьорі, здорові. Нехай сім'я не знає потреби, а тільки міцніє, процвітає. І нехай Бог від усього поганого вкриє, вбереже і щастям осяє ваш дім.

Нагадаємо про все, що ви не знали про Благовіщення: чому "птах не в'є гніздо" і що можна робити по дому.