Не встигають українці відпочити після одного скандалу, як раптом з'являється нове "розчарування" - зараз просто із Закарпаття...

Українка записала відео, в якому публічно запропонувала "відокремити цей регіон від України" та повернути воїнів ЗСУ, які там виросли, з фронту.

Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube
Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube

"Дуже мені добре ці українці пишуть, мовляв: "Ти росла на українських піснях, чому ти українською не говориш?" Гарне питання, я б вам сказала... але на те є відповідь. Я у рота *бала Україну вашу. Чому? Тому що мені Україна, окрім українського паспорта, не дала нічого", - зазначила вона.

Вона зазначила, що нібито у рідному Закарпатті не може знайти роботу, а всі заводи та фабрики збудували іноземці. Через це місцеві жителі не знаходять нічого кращого, окрім як поїхати на заробітки до Чехії. Після емоційного монологу вона взагалі заявила, що Закарпаття взагалі потрібно "відокремити від України". Для цього вона пропонує створити петицію.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Складаємо, нах*й, петицію ї*ану і відокремлюємо Закарпаття від України. А закарпатських хлопців з фронту повертаємо додому. Тоді я хочу бачити, хто буде на цій війні себе роз**бувати", - зазначила вона.

Ті, хто поширили цей ролик, заявили, що СБУ вже опікується цим питанням, тому її вибачення не за горами.

Нагадаємо, московські попи УПЦ не пускали відспівати загиблого воїна ЗСУ у храм на Буковині: "Пустіть дитину до церкви"

Як повідомляв "Знай.uа", священик УПЦ МП ударив по голові дитини прапором України: новий скандал розбурхав людей

Знай.ua писав, "Їдь у свій Бахмут": неадекват нахамив військовому медику під час реабілітації в Буковелі і назвав ВСУ "скотом"