Майонез та кетчуп – популярні соуси, які постійно користуються попитом і протягом останнього року практично безперервно дорожчають. У квітні ціни на продукцію знову оновилися, про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Майонез і кетчуп завжди мають попит, оскільки чудово доповнюють страви. За рік цінники на соуси суттєво зросли, оскільки виробники зіткнулися з багатьма труднощами, спровокованими повномасштабною війною. У квітні супермаркети знову перерахували ціни на продукцію.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, станом на 6 квітня майонез торгової марки "Королівський смак" 67% загалом пропонується по 44,21 гривні за упаковку 300 грамів. Якщо порівнювати із березнем, коли середній цінник був 45,90 гривні, то продукт трохи подешевшав. При цьому ціна все ще рекордно висока.

Ціни на майонез. Фото: скрін Мінфін
Ціни на майонез. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Водночас майонез торгової марки "Щедро" 67% зріс у ціні з 44,29 до 44,88 гривні за 300 грамів.

Кетчуп торгової марки "Торчин" до шашлику в ціні практично не змінився – 27,31 гривні за 270 грамів, що на 1 копійку дорожче, ніж у березні.

Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін
Ціни на кетчуп. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соняшникова олія почала дешевшати: супермаркети показали нові ціни, де вигідніше купувати.

Також наш портал інформував, популярні овочі для весняного салату подешевшали: скільки хочуть за молоду капусту та огірки в українських супермаркетах.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, весняне барбекю доведеться відкласти: в Україні подорожчала яловичина, які ціни у супермаркетах.