З міста Чернівці прийшли дуже сумні новини, котрі вкотре доводять, що серед деяких українців падає повага до захисників країни. Так, в одному із дворів міста виник конфлікт між військовим Романом Ставчанським, який уперше за рік війни повернувся з фронту та місцевим жителем.

Другому чоловікові не сподобалося, що військовий зайняв нібито його місце на парковці і в результаті вдарив його в обличчя.

Про це стало відомо завдяки розповіді брата постраждалого військового Олександра Ставчанського у мережі Facebook.

Роман Ставчанський, фото: Facebook
Роман Ставчанський, фото: Facebook

"Почув, що це його місце. Я відповів, як це за рік, що я служив, можна було місце купити для паркування. Після цього чоловік просто підійшов до мене і кулаком ударив у ніс. Відразу сів у машину і поїхав", - розповів Роман.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Чернівчанин кинув у слід Ставчанському - "Ви за*бали, військові", і втік з місця події.

Авто ймовірного нападаючого, фото: Facebbok
Авто ймовірного нападаючого, фото: Facebbok

"У мене немає слів. За що ми там стоїмо? Після цього інциденту викликав поліцію. Мені сказали, що це дрібне хуліганство і що йому загрожує штраф. Але я цього так залишати не хочу. Завтра піду на медичну. експертизу. Ніс після удару болить, набряк, я підозрюю, що він мені його поламав", - розповів Роман.

Військовий закликав місцевих жителів допомогти у розшуку автомобіля кривдника.

Нагадаємо, священик УПЦ МП розбещував 13-15 літніх доньок, скориставшись загибеллю дружини.

Раніше повідомлялося, що командир, який побив солдата-строковика в Житомирі, постане перед судом: загрожує чималий термін.

Також, священик УПЦ МП ударив по голові дитини прапором України: новий скандал розбурхав людей.