"Золота" кава: у супермаркетах дорожчає популярний напій, а з вершками - зовсім розкіш

Українські супермаркети продовжують дивувати покупців новими цінниками не лише на базові продукти, а й на популярні напої, зокрема каву. Скільки бадьорий напій обійдеться у квітні, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Олександр Усик підтримав Ломаченка у його боротьбі за московських попів: "Митрополит - наш стовп"

Раніше він був великим другом іншого спортсмена з Одеської області — Василя Ломаченка, який, у свою чергу, після війни пішов цілком протилежною доріжкою, продовжуючи підтримувати УПЦ МП і бачити "братів" серед росіян.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Однак, як виявилося, Олександр також може продовжувати ховати "скелети в шафі", оскільки 29 березня 2023 року його помітили біля Києво-Печерської лаври, звідки того дня мали виселятися московські попи. А зараз ще один момент був помічений.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Штраф у 1,5 тис грн або позбавлення прав: українським водіям нагадали про "образливі" порушення, за які жорстко карають

Водії повинні завжди пам'ятати, що за створення аварійної ситуації під час руху можуть оштрафувати чи навіть позбавити посвідчення. Навіть якщо аварії не було, а небезпека виникла.

Є кілька нюансів, і мабуть основний із них, що для визначення статті аварійної ситуації використовується суб'єктивна думка поліцейського, так для одних водіїв перетин подвійної суцільної можуть записати в "порушення правил розмітки", а для інших у "створення аварійної ситуації".

Авто, штраф, поліція, скріншот: YouTube
Авто, штраф, поліція, скріншот: YouTube

Ірина Білик не стрималася і замість Коляденка взялася за військових та лікарів: "Ми з вами з одного тесту"

Відома співачка, легенда української музичної індустрії Ірина Білик звернулася до українців зі словами підтримки та передбачила перемогу у війні з росією.

"Вітаю тебе, люба моя Україна! Я пишаюся кожним із вас, українці, тому що ми – найсильніша у світі нація. Я хочу подякувати нашим мужнім і сильним воїнам ЗСУ, лікарям, пожежникам, волонтерам...", - пише вона.

Ірина Білик, фото: Знай.ua
Ірина Білик, фото: Знай.ua

Ковбаски, сир, овочі та кагор: скільки українцям доведеться заплатити за продуктовий набір на Великдень

Вже в неділю, 16 квітня, православні українці відзначатимуть велике свято Великодня. Не секрет, що цього року, як і минулого року, українці будуть змушені заощаджувати.

Давайте дізнаємося, скільки зараз коштують найважливіші продукти, з яких можна зробити "святковий кошик".

Про це стало відомо завдяки інформації за середніми цінами із супермаркетів від Національного наукового центру "Інститут аграрної економіки".

Продукти, Великдень, скріншот: YouTube
Продукти, Великдень, скріншот: YouTube