Українець розповів, з яким "сюрпризом" йому довелося зіткнутися, будучи власником картки ПриватБанку. Подробиці він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Клієнт ПриватБанку розповів, що без його відома з картки було списано кошти, нібито на благодійність. Гроші пішли на рахунок якоїсь церкви у США. Він зазначив, що сума була невеликою, проте його дуже насторожив той факт, що хтось безперешкодно може розпоряджатися його коштами.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Приходить повідомлення в Приват24, про списання коштів на благодійність. Усього 3 долари, мені не шкода, але ЯК без мого відома хтось розпоряджається моїми грошима? Телефон лежить поруч, ноут теж, карта в гаманці, доступу і паролів крім мене ні в кого. Жодних підписок ні на яких сайтах не оформлював взагалі, від слова зовсім", - поділився чоловік.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Українець розповів, що звернувся до банку, але там наголосили, що гроші поверненню не підлягають. Він обурився інцидентом і задав собі логічне питання - що заважає вкрасти з його рахунку всі гроші.

"Нехай сума не велика, але як можна без мого відома та підтвердження… без моєї участі, з моєї особистої картки робити якісь платежі. Оператор заблокував картку і повідомив, що "кошти на благодійність швидше за все поверненню не підлягають". А завтра обнулять залишок і в максимальний кредит вженуть?", - обурився клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, заблокували картку Юніора та звинуватили у шахрайстві: українець розповів, як ПриватБанк залишив дитину без коштів.

Також наш портал інформував, "Заблокували картку та шантажують": українець розповів, як Monobank "мотивує" повертати борги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що банкомат ПриватБанку обрахував українку на 9000 грн, повертати гроші відмовляються: "Повний абсурд".