Кожного місяця, з 10-го по 12-те число, газопостачальна компанія "Нафтогаз України" формує рахунки за спожитий газ за попередній місяць.

Це означає, що наступного тижня споживачі отримають рахунки за газ.

Найшвидший спосіб отримати рахунок — це перевірити його в особистому кабінеті споживача. Ті, хто звик платити за газ після отримання паперових рахунків, зможуть зробити це лише після 20 квітня, оскільки саме тоді "Укрпошта" почне доставку паперових квитанцій за газ.

Нафтогаз України пояснює, що оплатити за газ можна безпосередньо після формування платіжок за березень. Кожен клієнт може вибрати найбільш зручний для себе спосіб оплати. Також у компанії нагадують, що якщо оплатити за газ до 15 квітня, то можна отримати невелику знижку у 1%, яку можна використати при наступному платежі за газ в травні.

Для споживачів, які звикли отримувати паперові рахунки, доставка поштою може зайняти трохи більше часу через завантаженість Укрпошти в період після свят. Однак, на щастя, усі споживачі можуть скористатися онлайн-сервісами та безпечними способами оплати, що дозволить уникнути зайвих затримок та необхідності відвідувати відділення банків чи поштових відділень.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше ми розповідали: Неможливо додзвонитися до "Нафтогазу": у компанії відповіли на звинувачення та запропонували рішення

Нагадуємо: Ціни на бензин, дизель та автогаз перерахували: скільки коштує паливо на українських АЗС

Також: Штраф дорожчий за машину і без прав на 10 років: найжорсткіші покарання, які може отримати водій в Україні