Ані Лорак переконана, що українці ще перед нею вибачатимуться за її втечу до рф: "Прийде той час"

Ані Лорак, кадр з інтерв'ю
Ані Лорак, кадр з інтерв'ю

Співачка Ані Лорак, яка народилася і набула популярності в Україні, а потім втекла до росії вирішила остаточно "виходити з тіні" і подалася на інтерв'ю. Звичайно ж, у російської інтерв'єрки одразу ж посипалися питання щодо її ставлення до війни в Україні. Як виявилося, це ще не те дно, якого могла досягти Кароліна, адже потім вона розповіла щиру історію про те, як її цькували дівчатка в школі через те, що вона була інтернатська. І артистка-зрадниця стверджує, що найкращим визнанням для неї було те, що незабаром ті самі дівчатка сиділи в концертному залі, коли вона виступала на сцені і захоплювалися її талантом. Більше того, були й ті, хто вибачився за своє жорстоке поводження з Кароліною. Тепер співачка переконана, що рано чи пізно це наздожене й українців, які затаврували її зрадницею.

Фрукти дешевшають, але від покупки овочів доведеться утриматися: як змінилися ціни у першій половині квітня

Ціни на фрукти. Фото: скрін youtube
Ціни на фрукти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Останнім часом ціни на фрукти та овочі трохи стабілізуються. Експерти вважають, що це пов'язано з новими постачаннями імпорту та збільшенням пропозиції на ринку. На початку квітня деякі позиції навіть встигли подешевшати. Аналітики проекту EastFruit розповіли, які зміни відбулися на плодоовочевому ринку в Україні у першій половині квітня. За їх даними, активно дешевшають цитрусові фрукти, але ціни на деяку тепличну продукцію ще "кусаються". Так як в українців на носі святкування Великодня та всі до нього активно готуються, попит традиційно підвищується, зокрема, на огірки. Це спричинило зростання цін на 9%.

Воїни ЗСУ вивели на полювання голуба Гришу: успішно виконує бойові завдання на передовій

"Голуб Гриша". Фото: скрін youtube
"Голуб Гриша". Фото: скрін youtube

Росіяни так активно розганяли фейки про біолабораторії в Україні та "бойові" голуби, що ЗСУ вирішили перетворити казки на бувальщину. Воїни показали, як іграшка-антистрес "голуб Гриша" виконує бойові вильоти на передовій. Кумедний ролик поширюють у мережі. Українські захисники не лише першокласні воїни, а й люди з гарним почуттям гумору. Так, у мережі з'явилося відео, на якому воїни прив'язують до дронів іграшкових голубів та летять на позиції російських окупантів, де скидають їм "подарунок". Такі голуби продаються на різних онлайн-майданчиках як іграшки-антистрес "Голуб Гриша". Покупці зазначають, що іграшка цілком виправдовує свою назву та допомагає заспокоїти нерви.

Ірина Фаріон порівняла мову з неприємною хворобою, суржику теж дісталося: "Напиши в паспорті, ти зрадник..."

Ірина Фаріон, скріншот: Twitter
Ірина Фаріон, скріншот: Twitter

Невгамовна захисниця всього українського, а останні кілька років справжній "мем" соціальних мереж Ірина Фаріон, яка розповідала, що її онук своїм маленьким кулачком б'є російськомовних однолітків, продовжує розпалювати обстановку в мовному питанні. Цього разу пані Фаріон "похвалила" українців, які використовують суржик для спілкування. Нагадаємо, що "суржик" - це наріччя, де переважають українські слова з русифікованими вставками. Наприклад, не "лет" або "років", а - "год". Ірина Фаріон впевнена, що російськомовні українці зараз становлять загрозу всьому світу і стала на захист суржику.

Здавати на права кожні 5 років: у Верховній раді розповіли, кому з українців не пощастить

Автомобіль. Фото: скрін youtube
Автомобіль. Фото: скрін youtube

Права і машина - дуже зручна річ у 21 столітті, яка дає певну свободу пересування. І, звичайно ж, дуже зручно, що відмучатися з отриманням прав можна раз, а потім багато років не згадувати про це. Але, як з'ясувалося, не все так просто, адже комітет Верховної Ради з транспорту та інфраструктури планує переоформити всі посвідчення водія в Україні. Про це заявила заступник голови комітету Юлія Клименко. Передбачається, що водіям потрібно буде оновлювати свої посвідчення кожні 10-15 років, а тим, хто працює у транспортних компаніях, потрібно буде підтверджувати свої права кожні 5 років.