Співачка Ані Лорак, яка народилася і набула популярності в Україні, а потім втекла до росії вирішила остаточно "виходити з тіні" і подалася на інтерв'ю.

Звичайно ж, у російської інтерв'єрки одразу ж посипалися питання щодо її ставлення до війни в Україні, на що Кароліна Куєк відповідала, що вона "артист і за мир у всьому світі". Паралельно з цим війну в Україні Лорак назвала "сталось те, що сталося".

Ані Лорак, кадр із кліпу
Ані Лорак, кадр із кліпу

Як виявилося, це ще не те дно, якого могла досягти Кароліна, адже потім вона розповіла щиру історію про те, як її цькували дівчатка в школі через те, що вона була інтернатська. І артистка-зрадниця стверджує, що найкращим визнанням для неї було те, що незабаром ті самі дівчатка сиділи в концертному залі, коли вона виступала на сцені і захоплювалися її талантом. Більше того, були й ті, хто вибачився за своє жорстоке поводження з Кароліною. Тепер співачка переконана, що рано чи пізно це наздожене й українців, які затаврували її зрадницею. Ведуча запитала, чи вона проводить паралелі з тим, що відбувається зараз і з тією маленькою дівчинкою, яку ображали:

"Ще вибачиться, і це теж буде... Я думаю, що прийде той час, коли люди будуть вибачатися, тому що це несправедливо", - переконана Лорак.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Ані Лорак також сказала, що ті, хто її критикує та виплескує на неї свою агресію, то це люди, які їй просто заздрять.

"Будь-який вид агресії - це крик про допомогу. Якщо заглянути вглиб людини, то це "У мене не виходить, я хочу, як у тебе. Ти дуже гарна, що мені робити?". Що я можу відчувати?.. Я вважаю, що найкраща відповідь людям, які тебе ображають - робити щось таке, що викликало б їхнє захоплення, це і буде відповіддю", - переконана екс улюблениця українців.

Нагадаємо, що "Сталося те, що сталося": зрадниця Ані Лорак вперше проговорилася про війну.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова зізналася, хто "замовив" Ані Лорак і змусив втекти до росії: "Хотіла бути королевою №1".