В Україні можна продати унікальні монети за велику суму грошей.

Так, на сайті з продажу монет для філателістів violity, виставлена на продаж монета номіналом у дві копійки 1992 року. На час написання статті за неї пропонують власнику 99 001 грн.

Унікальна монета. Фото: скриншот Violity
Унікальна монета. Фото: скриншот Violity

Її унікальність складається з того, що віночок навколо двійки на лицьовому боці монетки малого діаметра. Автор розповідає, що монета дісталася від робітника заводу 25 років тому. Він її виставив за 15 тисяч грн, однак за декілька днів ціна стрімко зросла.

Ці дві копійки виконана з нержавіючої сталі. За словами автора лота, монета знаходиться в ідеальному стані, і дефект є лише на обороті. Вага монети 2 грами.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Унікальна монета. Фото: скриншот Violity
Унікальна монета. Фото: скриншот Violity

Також автор зазначає, що на гурті є об'ємний наліт чорного кольору невідомого походження, під яким проглядається чіткий штемпельний блиск. Вся монета і гурт має чудовий штемпельний блиск і ніколи не чистилася.

Унікальну монету власник родзинки зазначає, що зможе віддати монету при зустрічі в Києві, або за домовленістю може відправити через НП, але за умови передоплати. "Але тут вже потенційний покупець повинен визначаться влаштовує його таке, як треба буде страхувати відправлення та інше".

Нагадаємо, ми писали, що унікальних 2 копійки можна продати за цілий статок, 7000 грн, і ціна не остаточна.

Як повідомляв "Знай.ua" в мережі показали унікальну банкноту за яку просять 24 тисячі.

Також "Знай.ua" інформував, що унікальна монета, за яку пропонують 15 тисяч грн: є лише декілька різновидів.