Колишня дружина путіна заробила чималі гроші на війні в Україні. Вона володіє мікрофінансовою організацією, яка за останній рік принесла прибуток у розмірі 140 млн. рублів.

Росіяни регулярно беруть кредити, а деякі живуть на них, і ексдружина диктатора цим вміло користується. За рік війни фінансові компанії видали позик на рекордні 27 трлн руб, частина з них пішла в гаманець Людмили Очеретної.

Бывшая жена Путина, фото из открытых источников
Бывшая жена Путина, фото из открытых источников

Фірма "CarMoney", з якою пов'язана жінка, заробила за 2022 рік рекордні 391,3 млн рублів. Чистий прибуток злетів на 66%, за даними звітності. Саме ця компанія видає позики під заставу авто.

На боргах простих людей Людмила заробила 58 млн. рублів у 2022 році. Саме така сума особисто потрапила їй до рук від CarMoney. Про це йдеться у аудиторському висновку до фінансової звітності.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Гроші виплачували через власника мікрофінансової організації – це кіпрський офшор Carmoney CY LTD. Він знаходиться під контролем компанії "Меридіан", 99% у якій належать колишній дружині російського президента.

Путін з колишньою дружиною, фото з відкритих джерел
Путін з колишньою дружиною, фото з відкритих джерел

Очеретна спромоглася зберегти свою "золоту жилу" навіть після того, як компанія пішла в російську юрисдикцію, а її новим власником стало ТОВ "Смарттехгруп", щоб обійти санкції ЄС. Гендиректором нового власника CarMoney є її давній фінансовий партнер – Антон Зінов'єв та співвласник їхнього спільного бізнесу з оренди смартфонів.

Нагадаємо, Україну хотіли знищити ще до 2014 року: Янукович вічний президент та "Пакт Путіна-Меркель"

Як повідомляв Знай.ua, маєтки та квартири на сотні мільйонів: ЗМІ розкрили, чим володіє Шуфрич від забороненої ОПЗЖ