Дівчина із Закарпаття прославилася на всю країну через свою пропозицію "відокремити західний регіон від України". Цим вона зацікавила СБУ, адже така агітація загрожує територіальній цілісності держави. Однак це не зупинило її, вона продовжує творити свавілля.

Цього разу блогерка заговорила про те, що Україну безсовісно обкрадають депутати. За її словами, всі сконцентрувалися на війні, тому у ділків розв'язані руки, а бізнес, який відкривають прості люди, приречений.

Дівчина із Закарпаття, скріншот з відео
Дівчина із Закарпаття, скріншот з відео

"Чому я повинна бути патріотом тієї країни, яку обкрадають? Кожна людина може відкрити свій бізнес в Україні. Його розкрадуть. Поки всі відволікаються на війну, наші депутати "червоні та золоті" обкрадають. Чому ми так бідно живемо?" - сказала вона.

Дівчина стверджує, що сама вона не голосували за депутатів чи президента, лише тому, що її "не запросили" на вибори. Хоча, за її словами, навіть померлих просять віддати свій голос. Також її обурює, що працюючі українці сплачують податки, але кошти йдуть у "животи" чиновників.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Щодо своєї пропозиції про відокремлення Закарпаття від України, вона заявила, що це зробили "біженці". Дівчина пояснила це тим, що жителі її регіону поїхали на заробітки за кордон під час війни, а переселенці зараз пред'являють їм за це.

"Біженці почали на нас наїжджати, що ми перші під час війни приїхали до Чехії, хоча вони не знали, що закарпатці були там ще задовго до війни", - додала вона.

Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube
Українка із Закарпаття, скріншот: Youtube

Нагадаємо, "Я в рот *бала Україну вашу": дівчина із Закарпаття захотіла відокремитися та повернути місцевих з фронту