Жінка поскаржилася, що ПриватБанк не віддає кошти, які вона розмістила на депозитний рахунок.

Відгук з'явився на сайті Мінфін у розділі відгуків про фінансові установи. Жінка розповіла, що у неї виникла проблема пов'язана з грошима на депозиті, але жодної допомоги зі сторони фінустанови вона не отримала.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Історія, яку розповіла жінка трохи заплутана, але цілком зрозуміла.

Трохи більше двох місяців тому я відкрила два депозити зі свого рахунку ФОП. Після цього мені треба було повністю закрити свій ФОП, бо я припинила всю свою діяльність. Для цього мені треба було закрити ФОП-рахунки і Приват без проблем і без ніяких попереджень закрив мій USD-рахунок (при цьому залишив мій UAH-рахунок як раз через те що був відкритий депозит). — розповідає клієнтка банку.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Далі жінка зазначила, що строк депозиту завершився, і їй можна було забрати гроші, але виявляється, що цього зробити неможливо — в неї нема вже того рахунку USD (бо приват дозволив його закрити) і відкрити новий вона вже теж не може, бо ФОП вже закритий.

Я не розумію як взагалі таке може бути, щоб банк закрив мій рахунок, а потім каже, що вивести мої ж гроші з мого ж депозиту неможливо, бо мені закрили цей рахунок, навіть не попередивши при цьому, що я потім я не зможу забрати свої гроші назад.

Все що відповіли в онлайн підтримці це "вам треба звернутися у відділення приват банку", де жінка зазначила, що знаходиться за кордом і не має ніякої можливості повертатись зараз до України.

Скриншот відгуку
Скриншот відгуку

Нагадаємо, ми писали, що в Україні хочуть скасувати вимогу оформляти ФОП для бізнесменів.

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрпошту" та "ПриватБанк" чекають масштабні перевірки: що будуть з'ясовувати ревізори.

Також "Знай.ua" інформував, поки українець спав, з його картки "ПриватБанку" випарувалися долари.