Багато в чому про риси характеру, або про внутрішні "ноти нашої душі" ми завдячуємо знакам Зодіаку, під якими народилися. Принаймні, так вважають астрологи. Наприклад, деякі люди - дуже мудрі, інші ж - мають якості справжніх вірних друзів.

Цього разу настав час дізнатися, хто ж із представників Зодіакального кола є найбільшим егоїстом і не може жити без любові до себе.

Про те, які знаки Зодіаку насамперед думають лише про себе, розповів відомий український астролог, який ділиться своїми прогнозами у мережі YouTube.

Сузір'я Діви, скріншот: YouTube
Сузір'я Діви, скріншот: YouTube

Сузір'я Діви

Діви твердо переконані в тому, що саме вони є найрозумнішими серед усіх присутніх, і тому всі довкола мають беззаперечно їх слухатися.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

У запасі у Дів знайдеться багато аргументів на користь їхньої беззаперечної "правоти", навіть коли насправді це не так. Представники знака є дуже зарозумілими особистостями.

Знак Зодіаку "Телець", скріншот: YouTube
Знак Зодіаку "Телець", скріншот: YouTube

Сузір'я Тельця

Тельці вважають, що вони кращі за інших, а тому мають право вимагати для себе кращих умов. Тільці не вміють співчувати, у цьому житті вони шкодують лише себе. Представники знака звикли робити все по-своєму і рідко прислухаються до чужої думки, навіть якщо йдеться про близьку людину.

Сузір'я Лева, скріншот: YouTube
Сузір'я Лева, скріншот: YouTube

Сузір'я Лева

Леви займають впевнену позицію в топ-3 найбільш самозакоханих знаків. Вони переконані, що світ обертається навколо них, і всі мають працювати виключно на їхнє бажання.

Леви по життю звикли будь-якими способами задовольняти свої капризи, і не важливо, якщо для цього доведеться пройти по головах. На своєму шляху вони "зносять" навіть по-справжньому близьких людей.

Нагадаємо, екстрасенс Шептицький назвав дні, коли Україна відіб'є своє: "Місяць хитрощів від ЗСУ...".

Раніше повідомлялося, брешуть, аж ліс гуде: власниці яких імен охоче можуть "прикрасити" правду.

Також, справжні мішки з "баблом": хто за знаком Зодіаку має потужну грошову енергію.