Останнім часом мережу збурюють неадекватні публічні дописи людей, які мали дотичність до держапарату. Другий день поспіль у суспільстві широко обговорюється допис деякої Васіліси Мазурчук.

Ця блогерка раніше працювала пресофіцеркою декількох військових формувань. тепер вона дописує у Twitter пости, які ганьблять українців. Цього разу вона вирішила пробити дно своїм нібито обуренням щодо людей похилого віку, які виїхали ща кордон.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Помітила допис користувачка Twitter з ніком Леся Українка. Ось як вона коментує слова блогерки, яка написала, що пенсіонерам нема чого виїздити за кордон, не те що мамам з дітьми, яким вже нема куди селитися. Блогерка назвала людей старшого віку "баластом". При чому в дописі змішала і віруючих (повсякчас згадуючи Бога) і опонентів Зеленського та Поршенка.

Ця порошняча с¥ка відзначилася не лише тим, що критикувала смертні слова захисника, а й постила х¥йню, щоб старі люди не займали місце молодих в евакуації. Чули, порохорилі, батьків не смійте вивозити, залишайте вмирати, бажано з патріотичними словами в момент смерті. Які ж ви кончені

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Цікаво, що пост блогерки розрахований на велику аудиторію, і кожна людина в ній прочитала щось своє.

Когось обурили старенькі батьки, які мають право врятуватися від війни. Інших - слова про Бога, Ще хтось зачепився за те, хто за кого голосував. Однозначно суспільство засудило слова Мазурчук.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що експомічниця нардепа ВРУ обурилася останніми словами військового, страченого росіянами.

Як повідомляв "Знай.ua" блогерка з Закарпаття, яка хотіла розділити Україну, тепер нарікає на біженців: "Були там ще задовго до війни".

Також "Знай.ua" інформував, експерт показав, кому вигідне введення рецептів на ліки: "Мільярди гривень з наших кишень".