У Сполучених Штатах відбувся досить ризикований, але, ймовірно, дуже корисний інцидент із 29-річною Стефані Джерміно з Флориди.

Вона пережила двосторонню мастектомію, вирішивши відмовитися від реконструкції грудей після мутації у гені BRCA1, який збільшує ризик розвитку раку грудей до 87%. Жінка не злякалася, оскільки це спадкове захворювання передавалося жіночою лінією її сім'ї. Про це повідомляє Metro.

Стефані Джерміно, фото: Instagram
Стефані Джерміно, фото: Instagram

У 2021 році Стефані зробила видалення обох грудей. Це вже робила Анджеліна Джолі. Але, на відміну актриси, Стефані відмовилася від реконструкції. Тепер Джерміно сміливо демонструє своє тіло з такою зміною, не приховуючи шрами та стає натхненням для інших.

"Зараз я на 100% впевненіший у своєму тілі, ніж була до операції, тому що я ніколи не любила свої груди, коли вони у мене були", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше
Показати ще

Мати шестирічного хлопчика знала про свої потенційні проблеми з мутацією з 15 років, оскільки її мама та бабуся теж мали цю проблему. І вона не збирається зупинятися, продовжуючи надихати тисячі шанувальників, незважаючи на негативні коментарі.

Стефані Джерміно, фото: Instagram
Стефані Джерміно, фото: Instagram

"Рак молочної залози не знає кордонів, ним можуть захворіти чоловіки і жінки різного віку. Я сподіваюся, що тролі перестануть бути невігласами, - зазначила вона.

Нагадаємо, 80-річна пенсіонерка "віддала" 96 літрів крові і потрапила до Книги рекордів Гіннеса: "Потрібна, щоб рятувати"

Як повідомляв "Знай.uа", жінка скинула рекордні 70 кілограм і її життя перетворилося на пекло: дуже шкодує

Знай.ua писав, 45-річний чоловік став конем, собакою, кішкою і змією, змінивши зовнішність до невпізнанності: "Я мистецтво"