В Україні виявлено фальсифіковане вершкове масло, яке не відповідає вимогам харчового законодавства, про що повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Рівненській області, у соціальній мережі Facebook.

Такі продукти були відмічені на прилавках магазинів, зокрема у Тернополі. Тому важливо знати, від якого виду вершкового масла потрібно відмовитись, незалежно від ціни.

Вершкове масло. Фото: скрін youtube
Вершкове масло. Фото: скрін youtube

Фахівці Управління безпеки харчових продуктів та ветеринарної медицини під час незапланованого заходу виявили вершкове масло, виготовлення якого відбувається на підприємстві у критичному стані.

Це стосується "Пустомитівського молокозаводу" на Рівненщині. Відомо, що завод не має дозволу на виробництво та зберігання харчових продуктів тваринного походження. ТОВ "Пустомитівський молокозавод" знаходиться у стані напівруйнування, а територія заводу занедбана.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Отже, продукція цього підприємства може бути шкідливою для здоров'я споживачів, і її слід уникати.

Якщо ви побачите в магазині олію від "Пустомитівського молокозаводу", радимо її не купувати, це небезпечно для здоров'я.

Нагадаємо, дорожчають зі швидкістю світла: супермаркети перерахували ціни на сардельки та сосиски, недешеве задоволення

Як повідомляв "Знай.uа", "стратегічна" каша дешевшає: в Україні супермаркети поділилися новими цінами на гречку, рис та макарони

Знай.ua писав, йогурт, сир і кефір: супермаркети оновили ціни на популярну "молочку", що обійдеться дешевше