На офіційній сторінці "Нової пошти" у соціальній мережі Facebook з'явилася приємна інформація для клієнтів.

Нова Пошта вводить безкоштовну переадресацію в межах одного міста, надаючи клієнтам можливість отримувати відправки в місцях, де їм найбільш зручно.

"Нова пошта", фото: Facebook
"Нова пошта", фото: Facebook

Щоб скористатися безкоштовною переадресацією, ви можете скористатися бізнес-кабінетом, зайти на сайт, у розділ "Трекінг" або безпосередньо у відділенні.

Також ви можете переадресувати відправлення через мобільний додаток. Увійдіть до розділу "Мої посилки" та виберіть те замовлення, яке ви хочете безпосередньо переадресувати.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі, у полі "Керування посилкою" потрібно вибрати "Переадресацію". Введіть інформацію для переадресації: місто, номер відділення або пошти, адресу та дані одержувача.

Натисніть "Оформити заявку", після чого вам буде видано новий експрес-накладний номер для відстеження відправки.

"Нова пошта", фото: Знай.ua
"Нова пошта", фото: Знай.ua

Як відправник, і одержувач можуть замовити переадресацію для документів та інших посилок. З поточного моменту переадресація в межах міста тепер абсолютно безкоштовна — з відділення/поштомата/адреси у відділення/поштомат, з адреси на адресу, з відділення/поштомата за адресою (при сплаті кур'єрської доставки: 35 грн за посилку та документи або 100 грн за вантажі до 100 кг.

Нагадаємо, клієнти масово скаржаться на "Укрпошту" - посилки не доходять тижнями: "Наче пішки..."

Як повідомляв "Знай.ua", які продукти харчування можна відправляти "Новою поштою": українцям буде корисно дізнатися

Знай.ua писав, Укрпошта обіцяє доставляти посилки у вісім разів швидше, українці продовжують скаржитися: "По пів дня в черзі"