Голова "Нафтогаз України" Олексій Чернишов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив про успішне завершення найскладнішої зими та опалювального сезону в історії незалежної України.

Він зазначив, що минулорічний досвід допоможе успішно пройти наступний опалювальний сезон, до якого "Нафтогаз" уже почав готуватися.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

Російські окупанти здійснили понад 1200 атак ракетами та безпілотниками на ключові енергетичні об'єкти України, з яких понад 250 потрапили до мети, пошкодивши 43% магістральних мереж.

"Шість холодних місяців року ворог намагався забрати у нас світло та тепло, знищуючи енергетичну інфраструктуру. Українські енергетики звели ці спроби нанівець", – заявляють в "Укренерго".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нині електростанції виробляють достатньо електроенергії задоволення потреб споживачів, а стан мереж дозволяє уникнути відключень.

Нафтогаз, скріншот: YouTube
Нафтогаз, скріншот: YouTube

"Дякую! Так дійсно опалювальний період вистояли, витримали, завершили. Але залишається не вирішеним питання в не опалювальний період для багатоквартирних будинків з покрівельними котельнями", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, українці скоро можуть побачити нові тарифи за світло – ціна зросте до 7 грн/кВт.

Як повідомляв "Знай.ua", тариф на газ можуть підняти вже у травні: скільки доведеться платити українцям

Знай.ua писав, одні отримають більше 1000 грн, а інші - нуль: нюанси призначення субсидії на неопалюваний період