Не варто дивуватися, що саме в імені може ховатись загадка щасливого шлюбу. Ми часто чуємо від людей, які живуть у дуже сумних стосунках, що "спочатку все було ідеально, але потім...". Хтось з наречених думає про гарний характер, а комусь потрібне впевнене фінансове становище.

Однак деякі астрологи вважають, що саме ім'я, яке хлопчик отримав у дитинстві від своєї родини - може принести йому та його майбутній другій половинці процвітання, гармонію та любов "до труни".

Один з українських астрологів, який ділиться в мережі YouTube своїми прогнозами, назвав п'ятірку імен, які вважаються найкращими чоловіками.

Олександр (Саша, Шурік)

Чоловіки, яких природа наділила силою волі та гідністю. Вони завжди опікуватимуться своїх дам і захищатимуть незаслужено скривджених.

Андрій (Андрюша, Дрон, Андрійко)

Надійні, мудрі та вірні чоловіки. Андрій завжди трепетно ​​підходить до дисципліни та пам'ятає про свої обов'язки як на роботі, так і в сім'ї.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Наречена весілля. Фото: Знай.ua
Наречена весілля. Фото: Знай.ua

Борис (Боря)

Такі чоловіки, за словами астрологів, легко привертають увагу, проте не терплять чужої думки. З віком Бориси, які перебувають у стосунках, будуть перебувати при владі.

весілля, фото Pxhere
весілля, фото Pxhere

Віктор (Вітя, Вітьок, Вітька)

Чоловіки-переможці, які завжди доходять до мети. Вони люблять послідовність, логіку та пунктуальність, тож стосунки з ними будуть сприятливими.

Євген (Женя, Жека)

З дитинства вони мають визначні якості і прагнуть бути лідерами. Успіху домагаються не лише на роботі, а й у особистому житті.

Нагадаємо, "махрові" егоїсти за знаком Зодіаку, які нікого не можуть любити крім себе: це їхня природа.

Раніше повідомлялося, подарунки від колишніх та вигідні пропозиції: двом знакам Зодіаку кінець квітня готує сюрприз.

Також, екстрасенс Шептицький назвав дні, коли Україна відіб'є своє: "Місяць хитрощів від ЗСУ...".