Багато українців під час російського вторгнення втратили роботу, а відповідно й доходи. Проте є хороша новина – разом із початком нового сезону анонсували безліч вільних робочих місць, на які можуть претендувати громадяни.

Робота сезонна, а пропонуватимуть її українцям із різним рівнем підготовки. Про це заявив заступник міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький в ефірі телемарафону. Заявки прийматимуть через портал "Дія".

Пошук роботи
Пошук роботи

Загалом українцям готують понад 10 тисяч робочих місць. Нададуть їх підприємці, які отримали державні гранти за програмою "єРобота". Гроші видавали на створення саду чи теплиць.

"Грантові програми єРобота — це дієва допомога від держави для відновлення, створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць та здобуття потрібних на ринку праці спеціальностей", - зазначили у відомстві.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

За інформацією, з початку 2023 року уряд надав таких грантів на загальну суму понад 56 млн. грн. Гроші отримали 23 господарства, які займаються садівництвом, вирощуванням ягід та виноградарством. Ще 1 млн. 260 тис. грн. отримало одне підприємство на розвиток тепличного господарства.

Виноградар, фото abekker
Виноградар, фото abekker

Нагадаємо, так простіше, все в одному папірці: у "Нафтогазі" допомогли бабусям розібратися з платіжками

Раніше ми писали про те, у яких випадках переселенців можуть позбавити виплат від держави: нагадування для ВПО

Як повідомляв Знай.ua, в Україні знайшли небезпечну для здоров'я вершкове масло.