Порядки денних через "Дію": нардеп пообіцяв втілити найбільший страх призовників (оновлено)

Українців деякий час лякали запуском повісток через програму "Дія", але в Міністерстві цифрової трансформації спростували цю можливість. І ось, у Верховній Раді знову порушили це питання.

Член Комітету ВР із нацоборони Федір Вениславський в ефірі телемарафону заявив, що цю ініціативу в майбутньому можуть реалізувати.

Додаток "Дія". Фото: скрін youtube
Додаток "Дія". Фото: скрін youtube

Ілону Гвоздєву з "Танці з зірками" дорікнули любові до сина "напоказ": "Бачить мати максимум раз на місяць"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Ілона Гвоздєва показала зворушливе відео з молодшим сином, який зараз живе у бабусею з дідусем через війну та сімейні обставини. Артистка раніше зізнавалася, що дуже сумує за хлопчиком і важко переживає розлуку. У той же час старша дочка проживає з нею та чоловіком у заміському будинку.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Росіяни тримали вкрадених українських дітей у нелюдських умовах: "Жили з пацюками та тарганами"

Росія викрала близько 20 000 дітей з того часу, як владимир путін почав своє вторгнення на військове вторгнення в Україну.

Тепер, трохи більше ніж через рік, 31 українська дитина возз'єдналася зі своїми сім'ями і кажуть, що викрадачі поводилися з ними як з тваринами і змушували жити в брудних умовах.

Багато батьків, які проживають у російськомовних українських провінціях, були переконані, що безпечніше евакуювати своїх дітей у Росію подалі від лінії фронту. Українська мама Тетяна Влайко з Херсона розповіла, як у вересні минулого року її 11-річну доньку Лілю відправили до "шкільної поїздки" до окупованого Криму.

Українські діти, яких повернули до Херсона, кадр з відео
Українські діти, яких повернули до Херсона, кадр з відео

Колишня холостяка-пілота Макса Михайлюка звернулася до психіатра з концтаборів: "Ніколи не дивилася фільмів жахів"

Фіналістка "Міс Україна" Аліна Ляшук, яка також була учасницею проекту "Холостяк"-10 та боролася кілька місяців за серце Максима Михайлюка, висловилася з приводу війни в Україні.

Вона опублікувала відповідну посаду на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувавши свою фотографію у вінку з жовтих нарцисів на тлі синього неба.

Аліна Ляшук, фото: кадр з кліпу VAHA "Саме ти"
Аліна Ляшук, фото: кадр з кліпу VAHA "Саме ти"

У жодному разі не робіть цього тижня після Великодня: суворі заборони на Світлу седмицю з 17 по 23 квітня

Перший тиждень після Великодня називають Світлим седмицем. 2023 року вона припадає з 17 по 23 квітня.

У цей період у народі існує чимало традицій та заборон.

Здавна вважається, що цього тижня потрібно посміхатися, веселитися і радіти життю. Потрібно більше відпочивати, розслаблятися та зустрічатися з рідними та близькими.

Світла Седмиця позначає початок весняного пробудження та відновлення життя. Вона знаменує радість від Воскресіння Христового. У цей період прийнято частіше ходити до церкви.

Священик, церква, фото: Знай.ua
Священик, церква, фото: Знай.ua