Дівчина, яку зґвалтував хлопець на побаченні розповіла свою історію, та запитує, що робити, якщо власна поліція "тебе вбиває".

Історія набула розголосу через соціальну мережу twitter, де детально описана ситуація. Дівчина скаржиться, що була зґвалтована в Києві, але коли пішла до відділку, її відповіли у стилі "та це не рахується, сама винна".

Моя знайома була зґвалтована у Києві. Коли ж наступного дня вона звернулася до поліції, то отримала відповідь у стилі "та це не рахується, сама винна". Деталі з поста додаю нижче, і звісно, якщо є змога допомогти, підключайте усі контакти! - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Після невдалого побачення на якому стався інцидент, коли хлопець за допомогою пальців проник у статеві органи дівчини, вона вирішила звернутися до поліції. Але там її стали переконувати, що раз не було статевого контакту, то і зґвалтуванням це назвати неможливо. У лікарні дівчину візуально оглянули, а поліція записала, що "лікарі не помітили жодних ушкоджень".

Далі поліцейські відправились до квартири, де стався інцидент. Вони розпитали сусідів та власника квартири про те, що їм відомо, а далі поїхали у відділок, де змусили дівчину "зізнатися" у вигаданій історії

Поліцейський при мені називали дівчат тьолками. Цитати цього поліція: "тьолки самі знають куди вони йдуть, прекрасно знають, що там буде відбуватись". "В тебе ж не було проникнення члена — не було. Ну вот і все". "Та ви до цього переписуватись з ним 100 процентів давай будемо чесними. Ти сама винна, що пішла за ними кімнату". Та називав дії з проникненням пальців "ласканням", які мені не сподобались", — розповіла постраждала дівчина.

У коментарях засудили дії поліції, та звернулися до МВС, щоб звернули уваги на цей випадок.

Нагадаємо, ми писали, що Георгій Біркадзе розповів, що не так зі справою про зґвалтування на Закарпатті.

Як повідомляв "Знай.ua" у МОЗ заспокоїли українців на рахунок е-рецептів: в аптеки бігти не потрібно.

Також "Знай.ua" інформував, новий фейк росіян для дискредитації СБУ: погрожують чоловікам, які опинилися закордоном.