Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою нав'язування карток бюджетникам, продовжує подавати неприємні новини своїм клієнтам.

Цього разу мова піде не про те, що у відділеннях банку клієнтам хамлять, а про те, що просто відмовляються виконувати свої обов'язки.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

"У Житомирській області, у місті Коростишів, касир "Ощадбанку" відмовив в обміні 100 доларів 1996 року випуску на гривні. Вони заявили, що не зможуть її продати. Категорично відмовивши пояснити причини, адміністратор банку повідомила, що це право касира.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші
Показати ще

Зовні долар не пошкоджено. Коли я сказав, що скаржитимуся, адміністратор проігнорувала не надавши пояснень. Я вкрай незадоволений обслуговуванням цього банку", - заявив незадоволений клієнт "Ощадбанку".

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Однак, заради справедливості, варто зазначити, що в коментарях такі ж клієнти "Ощадбанку" заявили, що мало хто хоче мати справу з купюрами, яким понад 26 років. За словами українців, такі гроші можна поміняти лише в банках безпосередньо на території Сполучених Штатів Америки.

Нагадаємо, тихенько списали гроші без підтверджень: жінка втратила все з картки ПриватБанку.

Раніше повідомлялося, пенсіонер радить звертатися до інших банків, тільки не до Ощадбанку: "Плати за нову 40 грн!".

Також, перерахунок їх не стосується: хто з українських пенсіонерів не має права на підвищення виплат.