У спортивному залі для скелелазіння в Міссурі-Сіті (Техас) помер підліток, але причина смерті не була пов'язана з нещасним випадком.

Семмі Берко був підданий серцево-легеневій реанімації протягом двох годин, але лікарі після марних спроб повернути його до життя констатували смерть.

"Він піднявся на вершину стіни, подзвонив у дзвінок, як нам сказали, а потім його тіло обм’якло, і здавалося, що він або бавиться, або втратив свідомість. Вони були не зовсім впевнені, і коли зрозуміли, що він не реагував, вони повільно опустили його", - пояснює мати Семмі, Дженніфер.

Семмі Берко в лікарні, відео Fox26

Незабаром їм стало відомо, що у 16-річного Семмі раптово зупинилось серце. Працівники спортивного залу спочатку, а потім фельдшери та лікарі протягом двох годин намагалися провести серцево-легеневу реанімацію.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Лікарі залишили батьків попрощатися із сином.

"Я почала з ним розмовляти, просто кажучи, як сильно я його люблю і шкодую, що ми не знали, як його врятувати. Раптом, коли я почала молитися, мій чоловік сказав: «Боже, він ворушиться", - вигукує Дженніфер.

На крик батьків прибігли лікарі та їм вдалося реанімувати хлопця.

Хлопець в лікарні з батьками в лікарні, відео Fox 26

Через те, що Семмі перебував без кисню довгий час, всі були впевнені щодо катастрофічної травми мозку. Але на щастя, у нього була лише короткочасна втрата пам'яті.

Семмі зараз старанно працює разом з батьками над відновленням сили в своїх ногах, після того, як він пробув у лікарні на відновленні майже місяць.

"Я знав, що це буде дивний, божевільний досвід — знову вчитися ходити та працювати над силою, не використовуючи ноги, щоб мати можливість утримувати рівновагу. Насправді це був дивовижний досвід, ніби я помітив, що мені стало краще кожен день! Я роблю щось нове кожен день", - каже усміхнений і захоплений Семмі.

Родина Берко разом з сином Френкі, відео Fox26

Дженніфер та Крейг пройшли найдраматичнішу ситуацію в житті, але їхня історія ще глибша та болючіша. Три роки тому вони втратили свого молодшого сина Френкі, коли йому було стільки ж, скільки Семмі зараз. Френкі страждав від нападів, які спричинили численні черепно-мозкові травми, включаючи напад, який він отримав, коли стрибав з високої дошки у воду, що призвело до падіння на землю з висоти на голову. Хоча він вижив, він втратив життя в результаті останнього нападу. Батько Френкі, колишній фельдшер, проводив якісну серцево-легеневу реанімацію до прибуття парамедиків, але не зміг реанімувати його.

Нагадаємо, раніше кішка ледь не вбила жінку, прокусивши їй променеву артерію: лікарі дивом встигли врятувати

Як повідомляв портал "Знай.ua", американець поставив за мету досягти ваги у 343 кілограм: "Шанувальники платять по 20 доларів"

Також "Знай.ua" писав, що після розголосу випадку в Буковелю, "спиртовий бугай" одягнувся та вибачився: "Не хотів нікого образити"