Сервіс з пошуку роботи Work.ua поділився ідеальними зауваженнями, які стосуються того, чому вам можуть відмовляти у наданні роботи.

Декілька відмов може змусити вас задуматися, чому під час співбесід роботодавці змінюють свою думку про вас. За фразою "ви нам не підходите" може ховатися багато факторів, які варто розібрати.

Співбесіда, скріншот: YouTube
Співбесіда, скріншот: YouTube

На співбесіді ви сказали не те, що вказано у вашому резюме, роботодавці не люблять брехні. Навіть дрібне перебільшення знання іноземних мов може легко виявитися та зруйнувати враження. Будьте готові підтвердити свої досягнення та розповісти про ваші успіхи.

Ще вам можуть відмовити, якщо ви часто міняли місце роботи. Це, звичайно, може насторожити роботодавця, адже якщо ви не могли затриматися на попередніх роботах, як можна бути впевненим, що цього разу все буде по-іншому?

Популярні новини зараз
Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Співбесіда і англійська, Фото з сайту Work.ua
Співбесіда і англійська, Фото з сайту Work.ua

Недостатня кваліфікація — якщо ви хочете отримати престижну та високооплачувану роботу без необхідного досвіду та навичок, не дивуйтесь відмови. А ще це працює у зворотний бік... якщо ви маєте "надмірну" кваліфікацію, це може стати причиною ризику професійного вигоряння.

Ну і насамкінець одне з найважливіших питань на співбесіді - вам можуть відмовити, якщо ви просто попросили занадто маленьку або велику зарплату.

Нагадаємо, засунув у вентиляцію, але витягли СБУ: залізничник вигадав топову схему переправляти ухилістів

Як повідомляв "Знай.ua", водій прийняв душ на стоянці і його гаманець "схуд" на 250 тисяч гривень: як це сталося

Знай.ua писав, у Раді хочуть накопичувати пенсії по-новому: що пропонують депутати