Українці можуть отримати від ПриватБанку 25 тисяч гривень і для цього потрібно виконати лише дві умови. Подробиці розкрили у повідомленні пресслужби фінустанови у соціальній мережі facebook.

Українці, які підключатимуться до Payoneer через Приват24, мають шанс отримати гарантований кешбек у розмірі тисячі гривень або виграти 25 тисяч гривень.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Нових користувачів чекає гарантований кешбек 1000 гривень після переказу коштів на картку фізособи або валютний рахунок ФОП на суму від 25 000 грн (в еквіваленті). А також можливість щомісячно виграти 25 000 гривень, якщо виконано всі умови акції", - йдеться у повідомленні.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У ПриватБанку пояснили, що для участі в акції, яка діє до 14 липня 2023 року, потрібно виконати дві умови:

  • Створити обліковий запис Payoneer в Приват24;
  • Зробити переказ через сервіс у Приват24 на суму від 25 тисяч гривень на рахунок фізичної особи чи ФОП.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонерка розповіла, як некомпетентні співробітники ПриватБанку ускладнюють життя людей похилого віку: "Ганьба".

Також наш портал інформував, "Обдеруть на повну...": в українців з картками "Ощадбанку" почали пропадати величезні суми, ніхто не попереджає.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що нас знову обдурили? Українці за "банкоматного роумінгу" втрачають сотні гривень через Ощадбанк і Приват.