У свої 109 років Вінсент Дрансфілд все ще активно керує автомобілем, купує їжу, виконує різні справи та вільно ходить магазинами.

Він проживає у власному будинку в містечку Літл-Фолс, штат Нью-Джерсі, з 1945 року... Сторічний дідусь не потребує допомоги при пересуванні між поверхами. Про це повідомляє USA Today.

Вінсент Дрансфілд, скріншот: Youtube
Вінсент Дрансфілд, скріншот: Youtube

"Як я себе почуваю? Давайте зайдемо на танці кудись. Що скажете? Ось так я почуваюся," - якось відповів він журналістці.

"Він не відчуває болю в спині. У нього немає щоденних нудотів і болю, які я, у свої 48 років, відчуваю. У нього немає головного болю, нічого подібного. Це дивно," - заявляє його онука.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Люди, які доживають до 100 років або більше, вже не рідкість, але серед чоловіків таке ще незвичайне. Згідно з дослідженням, серед сторічних 85% – жінки, а 15% – чоловіки. Причини цього не зрозумілі. Народившись 28 березня 1914 року, Дрансфілд через 100 років життя дуже здоровий... може похвалитися міцним розумом і тілом.

Він каже, що ніколи не хворів на серйозні захворювання, такі як рак або хвороби серця. Він має одну дитину, трьох онуків та сімох правнуків. Його дружина, з якою вони прожили 54 роки, померла 1992 року.

Вінсент Дрансфілд, скріншот: Youtube
Вінсент Дрансфілд, скріншот: Youtube

Протягом понад 80 років Дрансфілд служив у місцевому добровільному пожежному відділенні та був його начальником протягом певного періоду.

Дрансфілд залишив школу після 8 класу і в 15 років пішов працювати на молочну ферму, щоб допомогти утримувати свою родину. Він роздавав молоко за п'ять років і пив стільки, скільки хотів, що, на його думку, допомогло йому здобути здоровий поштовх – особливо під час Великої депресії у 1930-х роках.

"Я пив молоко і харчувався добре, тому що працював на фермі. І я часто згадую, що це дало мені добрий початок у житті і для кісток мого тіла", - заявив він.

Дрансфілд не вправлявся у спортзалі, але намагався бути активним протягом усього життя.

Столітній дідусь любить італійську кухню, гамбургери, салати, молочний шоколад та інші солодощі. Він п'є чашку кави щодня і іноді навіть може дозволити собі пиво, а інші алкогольні напої йому не подобається.

Нагадаємо, вчений назвав 3 звички, які призведуть вас до довголіття: навіть м'ясо не обов'язково

Як повідомляв "Знай.ua", пенсія не вирок: зайнятися спортом, здійснити відкладені справи, стати волонтером

Знай.ua писав, 100-річна британка розкрила секрет довголіття: щоб його дізнатися, прийшли навіть із влади