Старих платіжок уже не буде: яких тарифів на світ слід очікувати на українців з 1 травня

Кабінет міністрів України вже розпочав розгляд кількох сценаріїв щодо підвищення тарифів на електрику для побутових споживачів. Є ймовірність, що вже з 1 травня українці платитимуть за світло за новими цінами, оскільки пільговий період закінчується 30 квітня.

Про це стало відомо завдяки детальним відповідям міністра енергетики Германа Галущенка на важливі питання щодо зміни тарифів на електрику.

Тарифи на світло, скріншот: Facebook
Тарифи на світло, скріншот: Facebook

"Проплакала, дуже складно...": Даша Астаф'єва зізналася про важку операцію, зірка не може співати

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Популярна українська співачка, волонтер, яка веде кулінарне шоу "Такі страви" Даша Астаф'єва, яка нещодавно в Карпатах дізналася про вагітність, вперше зізналася про проблеми зі здоров'ям. Зірка зазнає труднощів через травму, яка не дає можливості нормально співати.

Про це стало відомо завдяки новому інтерв'ю Даші Астаф'євій для YouTube-каналу "Розмова".

Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube
Даша Астаф'єва, скріншот: YouTube

Замок 15 століття у Франції та апартаменти навпроти Ейфелевої вежі: "Схеми" знайшли власність Коломойського

Дві квартири, чотири апартаменти, два підвальні приміщення та два паркомісця навпроти Ейфелевої вежі зареєстровані на французькі компанії.

Вони зареєстровані на французьких компаніях, кінцевим бенефіціарним власником яких є сестра Коломойського Лариса Чорток. Вона ж має замк. Про це повідомляє проект "Схеми" від Радіо Свобода.

Ігор Коломойський, фото:скриншот видео
Ігор Коломойський, фото:скриншот видео

Оля Цибульська показала оригінальний "лайфхак" для схуднення: "Не вірю у велику вагу"

Успішна українська артистка та телеведуча Оля Цибульська поділилася власним "лайфхаком" для схуднення. Відповідний ролик зірка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Оля Цибульська поділилася з шанувальниками, що за останні кілька років набрала вагу та не змогла влізти у минулорічні джинси. За її словами, все через те, що вона заїдає стрес і хотіла б позбутися цієї звички.

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya

Кабмін хоче списати борги, пов'язані із Євро-2012: вже й план готовий

Футбольний чемпіонат "Євро-2012" був аж 11 років тому... тоді його приймала Україна та Польща. Фінальна гра проходила у Києві... були й матчі у Донецьку, на Донбас-Арені.

Наразі з'явилася інформація, що Кабінет міністрів України зміг схвалити план дій щодо закінчення реалізації інфраструктурних проектів, пов'язаних і з підготовкою до "Євро-2012", включно.

Чемпіонат Світу з футболу, скріншот: Megogo
Чемпіонат Світу з футболу, скріншот: Megogo