Відомий український практик сильних енергетичних сеансів передбачень, майстер карт Таро та зірка програми "Битви екстрасенсів" Максим Гордєєв, який днями визначив, що російські окупанти готуються до нової атаки та детально планують свої дії, побачив, чим закінчиться історія з Кримським півостровом.

Макс Гордєєв у своєму новому баченні дізнався, коли ж будуть звільнені окуповані країною-агресором Росії території України, також екстрасенс розповів і про долю Криму.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Макса Гордєєва у мережі YouTube.

Макс Гордєєв, фото: Instagram
Макс Гордєєв, фото: Instagram

Макс Гордєєв заявив, що дуже багато окупованих територій буде звільнено вже цього року, решта — наступного. Але про повернення Криму поки що говорити зарано.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Повернення Криму буде нескоро. Хочу зауважити, що півострів ми повернемо лише після того, як повернемо всі інші території. Тоді буде контрнаступ, бо інакше забрати його буде неможливо", - сказав Макс Гордєєв.

Привіт усім, окрім..., скріншот: YouTube
Привіт усім, окрім..., скріншот: YouTube

Екстрасенс зазначив, що до кінця 2023 року будуть великі можливості звільнити всю Херсонську область, аж до Вірменська та Чонгара. Також українська армія зможе дійти до Мелітополя та Маріуполя.

Нагадаємо, Путін піде на Болгарію та Молдову? Дипломат розповів про плани російського диктатора.

Раніше повідомлялося, "Бути дуже обережними...": екстрасенс Макс Гордєєв побачив небезпеку для кількох областей України.

Також, "Люди добрі, їдьте...": таролог та переможниця "Битви екстрасенсів" стривожила українців.